|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
predizboren vypros
|
|
Автор |
RollinStoner (ne sym kato vas) |
Публикувано | 24.06.05 11:39 |
|
i kajete koia partia e za legaliziraneto na koza - ima li izobshto takiva?
chuda se za koi da glasuvam . . . za pryv pyt shte mi e - glasuvaneto, ne chudeneto.
| |
Тема
|
Re: predizboren vypros
[re: RollinStoner]
|
|
Автор | Xexo (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.06.05 11:52 |
|
I az se chudq za koj i izobshto dali da glasuwam, wypreki che ne sym w BG i trqbwa da biq 200km ... Znam samo edno - nqma da glasuwam za tiq ot ATAKA.
Kato cheta programite na powecheto golemi partii gledam che mnogo malko, ili pochti nishto za narkoticite ne pishe - powecheto sa za represiq. Samo DSB maj imat po normalen pogled nad neshtata, ama i te nishto konkretno ne pishat ...
| |
Тема
|
[re: Xexo]
|
|
Автор |
RollinStoner (ne sym kato vas) |
Публикувано | 25.06.05 00:57 |
|
i az ne sym v bg, obache izbiratelnata sekcia e na 2 kilometra ot nas, shte ima mnogo bylgari, misla che shte e veselo.
| |
|
и мен ще ми е за пръв път.
от промена отправиха питане към всички парти относно тревата...но само дпс мисля, че благодоли да отговори (или одс, не съм сигурна) . но общо взето за който и да гласуваме не се е изказал относно легализацията 
СВОБОДА!!!
| |
Тема
|
[re: mireto:)]
|
|
Автор | Yosser Hughes (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.06.05 15:11 |
|
хехе, не знам кой за кого е гласувал, но "борците срещу наркотиците" и всеизвестни шмъркачи издухаха супата! Хак да им е! 
| |
Тема
|
Re следизборен въпрос
[re: Yosser Hughes]
|
|
Автор | xak дa им e! (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.05 01:07 |
|
"новото време' са вън от парламента. Заслужено и съвсем справедливо, няма как да настроиш срещу себе си 200 000 дрогари, и да се надяваш някой под 40 години да гласува за теб...
4е даже тормозеха хората по телефоните....пфу!..
тоя свинлиевски да земе да се напие с водка Мери джейн, така му се пада на гада!
| |
|
Никоя.
Ама сега Сидеров влезе в парламента...
Само не му четете програмата и особено изказванията за наркотиците и хората,дето ги взимат...че после 2 месеца клуба ще е пълен само с това...Не си заслужва нервите.
| |
|
mizeria be bratche
| |
Тема
|
[re: RollinStoner]
|
|
Автор | Xexo (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.06.05 10:58 |
|
Kakwo mozhe da se ochakwa ot fashistka partiq. Nqma nuzhda izobshto chowek da se zanimawa s takiwa. Samo se chudq kak mozhe 10% ot glasuwashtite da glasuwat za takiwa ploski tikwi.
| |
Тема
|
[re: Xexo]
|
|
Автор |
3ъл_Дyx (вестоносец) |
Публикувано | 28.06.05 11:11 |
|
Да ти кажа...това за трудовите лагери много ме плаши в програмата им.
Напълно постижимо е.Дори и тук.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|