|
|
като стана въпрос з априятни оф-топици, музикални, и за всички с които ис приказвахме за музика по едно време и обсъждахме начини за обмяна, качвам си музиката в soulseek и dc++, v ednoto sym tarator_r, v drugoto ralica.
| |
|
мерси, ще те чекна в soulseek
аз там съм bombichka
проблемът е, че много рядко успявам да видя директориите на други български юзъри...
(колкото до дискографията на Хортобаги и неговите музиканти, тя почти цялата е качена на сайта, който съм дал, и няма нужда от търсене чрез р2р-приложенията)
my soul swims gently in her pool
| |
|
ей сега те намирам :) в soulseek sym tarator_r, che забравих къде кво съм:)
предстои да видя и що за птица е хортобаги:)
| |
|
аве мъдрич още ли ги слушаш онез light мотиви, дай малко psytech да подсилим връзката
леле моля за прошка прочетох че бомбардира го боляло уше и незнайно защо се разлигавих
| |
|
хехехе, да не ви идва до главата дано, не е много приятно.
впрочем снощи пих мента с фанта и малко ми помина.
някакви други предложения за нетрадиционни илачи срещу болки в ушите?
my soul swims gently in her pool
| |
|
аха, light, high and cool :) и това е окончателната ми страст.
| |
|
е щом ще мреш вземи ми завещай нещо за спомен
съвсем ти забравих прекрасното излъчване :]
| |
|
ми да си припомним излъчванията докато не сме умрели тогава, в близките 110 години :P
| |
|
е ненам що ама това ми се струва покана за секс :(Р)
аре аре среща на клуба айдееееее клубници не съ ослушвайте айде да се събираме да обменяме димни кълбета :))))
| |
Тема
|
eee, aйде сега...
[re: cвoбoдeн]
|
|
Автор | patilan42O (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.05 20:14 |
|
"среща на клуба" като в гбг.бг-то...
не у4аствам на такива мероприятия.
Ще се видим на следващия протест за тревата,
или лятото на оупън-еър транс-парти..
Като стана въпрос за gbg.bg -то , от там Павката ме банна, защото го обвиних 4е прави цензура, сега хората във форум "дрога " питат за мен.. Айде някой да влезе там и да пусне една теми4ка с пояснение за отсъствието ми..
| |
|
|
|
|