Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:17 03.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За червените мухоморкинови  
Автор Lusty (мухоморка)
Публикувано20.01.05 17:30

Въпро са им е какъв им е ефекта. И водят ли се наркотик. Разбрах че са халюцинигени. И това е ?
Ако има някой компетентен нека ми разясни

Тема Re: За червените мухоморкинови [re: Lusty]  
Автор timmyyy (fr33r1d3r)
Публикувано21.01.05 10:28

http://www.erowid.org/plants/amanitas/amanitas.shtml

Amanita Muscaria = червена мухоморка.
Не знам много, но ако ще експериментираш - внимавай, щото не са безобидни. И не забравяй, че концентрациите на различните вещества могат ужасно много да варират. Така че консерватизма при експериментирането сигурно е здравословен :-)
Личен опит: 2 пъти, единия пушене (хвана ме много леко, само леко замайване), другия - хапване на 1/4 сушена, малка шапка - никакъв ефект, явно дозата е била твърде консервативна (буа, а вкуса е доста гаден).
Дали се водят наркотик - мускарина не е включен в забранените вещества, доколкото знам.
Опит на един приятел: изрази се "много тъмна работа са", имал си е яко халюцинации човека, но явно не от най-приятните, а не е като да няма опит с псилоцибки.

Автор mitrich (the same)
Публикувано21.01.05 11:16

червените мухоморки са гадост. твърде нищожна е вероятността да улучиш дозата и екземпляра, за да постигнеш добър ефект, а пък за човек, който задава въпроси от типа на "наркотик ли са", по-добре въобще да не се занимава с червени мухоморки.

Тема Re: За червените мухоморкинови [re: mitrich]  
Автор -Gligi- (свободен)
Публикувано22.01.05 03:59

точно така

... Можете да използвате МЕТА ЕЗИК...

Тема Re: За кво са ти мухуморки??нови [re: -Gligi-]  
Автортpeвoпyш rъбoядoв (Нерегистриран)
Публикувано22.01.05 14:37

мухуморки са употребявали само шаманите на племена, които са живели в тайгата или в тундрата\ демек там, кздето не растат псилоцибки

вси4ки мухуморки са отровни, само 1 на 10 е и психоактивна освен това...

тва руска рулетка

п.с. в някои племена супата от мухуморки я е сзрбал не самия шаман , а пленник или престъпник, който след като умирал в агония естествено си иъпускал съдържанието на пикочния мехур, което било грижливо сзбироно и ритуално иъпито от шамана... отровата се неутралиъира в 4ерния дроб на жертвата, а психоактивния алкалоид се отделя в урината..

Тема Re: За кво са ти мухуморки??нови [re: тpeвoпyш rъбoядoв]  
Автор Korin (непознат )
Публикувано25.01.05 18:22

Не знам това за пленниците и престъпниците. Много сложна работа ми се вижда.
Къде къде по-лесно е да използват елените. Освен това, както четох еленът нямал проблем с мухоморката и можеш да го ползваш като филтратор много пъти .

Тема twa za elenite e wqrno.нови [re: Korin]  
Авторpatilan42O (Нерегистриран)
Публикувано26.01.05 10:02

Poradi towa, 4e viweqt na mqsto, kydeto ima mnogo muhumorki i po4ti ni6to drugo sa se prisposobili nqkak si...

za samiq wednyj izqdoh 1/4 ot 6apkata na edna 4erwena myhumorka, pe4ena na ogyn,
i nito halu-balu, nito spazmi polu4ih...

Psylocibe Semilanceata e Gybata , Amnita Muskaria e za sewerni eleni 4uk4i-muhumoroqdci..

АвторPazzo (Нерегистриран)
Публикувано09.02.05 17:17

Червена мухоморка (Amanita muscaria). Психоактивното вещество е мусцимол. Консумира се отварата от гъбите, като е изключително важно времето на варене. Ако то е значително по-малко от около 20 минути, съществува опасност от отравяне, а ако е значително повече, отварата няма да има халюциногенен ефект. Дозата е приблизително една чаена чаша. Ефектът продължава от час до час и половина. Възникват делирни халюцинации. Т. к. червените мухоморки съдържат по-скоро стимуланти, а не халюциногени в чист вид, след приемане на отварата парадоксално се съхранява относителна „чистота” на съзнанието, координацията е добра, възниква желание за движение, появяват се усещане за свръхвъзможности. В случаите, когато отварата е варена около 17 минути (т. е. концентрацията на леталните вещества е много по-голяма), ефектът се характеризира с апатия, сънливост, които рязко се сменят с приливи на енергия и сила, силно снижаване на перцептивната чувствителност. Действието на наркотика свършва изведнъж и бива заменено от изтощение и нормализирано възприятие. Свръхдозата е летална.
Подобен ефект могат да предизвикат и други гъби от семейството на червената мухоморка (Amanita pantherina, Amanita phalloides, Amanita verna, Amanita virosa).

Автор Lusty (мухоморка)
Публикувано10.02.05 15:26

Неадекватната ми глава роди следния извод.
ако ви се галюца хора не го правете са гъби:)))
Циганите на гарата са обиграни копелета завира си главата в плика и света е розов
Мерси за инфото за вниманието за опита
А въпроса ми беше породен от една книга която четох на скоро "Generation "P"

ЯКО ПЪНКАРИЯ !!!
МРАЗЯ СИ ЖИВОТА ШИТАВ
И ТОЙ МЕ МРАЗИ НО СЕ ДОПЪЛВАМЕ НЯКАК СИ

Автор Chernobyl® (изТрещял)
Публикувано10.02.05 17:05

В отговор на:

ако ви се галюца хора не го правете са гъби:)))

Поне не с мухоморки. ЩоТо и други гъби има...
В отговор на:

Циганите на гарата са обиграни копелета завира си главата в плика и света е розов

Мда, а Това, че по Този начин им се ебава майкаТа на организма, е оТделен въпрос.

---
Fatal error: user in love

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.