Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:15 13.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Тема treva ili neshto drugo...нови  
АвторShit (Нерегистриран)
Публикувано31.01.05 19:42

ei hora...mnogo bih iskal da spodelq kakvo mi se slu4i dnes i nqkoi da si izkaje po kompetentnoto ot moeto mnenie!po princip si pusha treva ponqkoga...i vinagi mi stava qko..no dnes...pu6ih..i... imah 4uvstvoto 4e sum ne nadrusan a ne znam kakav! v prodaljenie na 2 4asa ne znaeh naistina ne znaeh kade se namiram koi sam i t.n. i po edno vreme usetih kak vseki moment 6te umra !!! usetih kak dushata mi si otiva ot tqloto...kak vseki moment 6te izgubq saznanie.
a ne bqh pu6il tolkova mnogo-samo 3-4 drapki!!!
tova be6e nai strashnoto neshto koeto mi se e slu4valo!usetih kakvo zna4i da si nadrusan i da ne znaesh koi samiq si ti..s kakvo q blaskat tazi treva???kakvo mi e stanalo?kazah si 4e ako dnes ojiveq nqma da pu6a ve4e...
dori polu4ih haliucinacii...

Тема Re: treva ili neshto drugo...нови [re: Shit]  
Автор Chernobyl® (изТрещял)
Публикувано31.01.05 22:21

Може и да е имало нещо в ТреваТа, но по принцип рядко се случва някой да Ти сложи нещо допълниТелно и да не Ти каже. Чувал съм за случаи хора да имаТ Такива неприяТни изживявания, дори без да има "бонуси" в джойнТа и без да са пушили повече оТ обикновено.

THC дейсТва наТам, накъдеТо го насочиш, и е възможно през ума Ти да е минала една-единсТвена неприяТна мисъл, кояТо да е породила други, и Така наТаТък... и Това усещане да е било многокраТно усилено оТ ефекТиТе на конопа.

Случва се, просТо приеми нещаТа спокойно. За да не се повТори, пуши по-малко и винаги в прияТна обсТановка и с положиТелна нагласа. Ако Те е сТрах Това да не сТане пак, може би е най-добре да спреш за извесТно време.

Fatal error: user in love

Тема Re: treva ili neshto drugo... [re: Shit]  
Автор mireto:) (истинска)
Публикувано31.01.05 22:36

а друсал ли си в действителност с нещо ? щото ако не си..няма как да знаеш "какво е чувството да си надрусан" ... за да си се чувствал така

Автор mitrich (the same)
Публикувано01.02.05 11:36

спокойно, това се случва, когато препушиш, има го и тоя момент. и аз имам такива преживявания и то същите думи съм редила, абсолютно - ака сега оживея - край. после обаче разбирам, че просто яката параноя ме е гепнала, което наистина е крайно неприятно изживяване. е, да пуша не спрях. пък и това рядко се случва. впрочем, само в началото. е, възможни са някакви бед трипове, но не непременно свързани с чувството за умиране. дърпай по-премерено, ако не знаеш каква е тревата.

Тема Ex, spomeni, spomeni...нови [re: mitrich]  
Автор Jc{P}nX (/dev/mem)
Публикувано01.02.05 11:47

Suvsem v reda na neshtata e nyakuff reel hybav weed da te zavede dotam dokydeto nai-ne si ochakval i nai-dobrata strategia e chovek da praktikyva nyakakvi "prosvetlyavashti" dela i praktiki, a oshte po-dobre e tazi praktika da e postoianna, za da ima gotrovnost za sreshti s istinskite lica na drugi realnosti v sloevete osuznavane; da - imam predvid pone da e zapoznat s neshta, neznaino zashto narichani "paranormalni" ( loshoto v sluchaia e koncepciata, che da si s osakateni setiva i suznanie e "normalno"...), za da moje da ustoi na sblusuka s nepoznatoto. V protiven sluchai se sluchva tochno tova - umirane ili "prelyudia" kum nego, zaguba ne energia i pokoi, izjivyavane s uset za smurt; naistina e po-dobre, po-zryalo kato pozicia chovek da e podgotven, silen i da ima visoko nivo na energia i sebekontrol. Togava putuvaneto e interesno, pulnocenno i izpulneno s poznanie i sila.
Om tat sat, God Bless Good Herbz!

Тема Re: treva ili neshto drugo...нови [re: mireto:)]  
АвторShit (Нерегистриран)
Публикувано01.02.05 13:42

ne mili4ko ne sam se drusal nikoga no vse pak sum gledal filmi i sa mi razkazvali kakvo e taka 4e si imam nqkakva predstava
a kolkoto do tova da pu6a umereno - umereno si pu6a i pri tova v4era si drupnah 3-4 pati savsem normalno taka 4e ne sam prepu6il
razpravqli sa mi 4e nqkoi drusali trevata s hapove...toest strivali gi i gi bluskali vutre ili ne6tu takova...posle q topqli v aceton...
abe ne e rabota tova!

Тема или нещо друго...нови [re: Jc{P}nX]  
Авторпaтилaн42O (Нерегистриран)
Публикувано01.02.05 19:40

Мн вероятно е да си пафкал нещо , пръскано с амониева селитра...

Тва дори и в Амстердам не съм си губил 4увствоито за 0риентация така, както
от варненски джоинт... Един македонец тогава каза 4е е "пръснато со амониа или син камен, батко.."
и наистина, тва са най- 4есто срещаните "подобрители" които можеш да си купишзаедно с тревата от улицата...

Тема хъм-хум-хом...нови [re: пaтилaн42O]  
Автор Je_suis_saint_Esprit (straNger)
Публикувано02.02.05 01:16

Когато бях на 5-6 имах някакви експерименти със син камък...
Какво да се прави - любопитно чаве, видяло нещо синьо...
Интересно беше.
Но имаше гаден вкус...

Lay your hands, your healing hands... Upon my flesh, my sinful flesh...

Автор mireto:) (истинска)
Публикувано02.02.05 08:46

ми да...хапове или ацетон. ако постата е жмел си я правят така че да може да се купува...

иначе и на мен ми се е случвало да пуша друсана трева, да драйфам после...точно е така от 3-4 дръпки...но има ги тия моменти спокс друг път просто си взимайте от сигурни хора...а не някви непознати, на които и вие сте непознати...щот в днешно време всеки гледа как да преебе другия.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.