Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:28 04.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема хапчета на техно-парти?нови  
АвторYosser Hughes (Нерегистриран)
Публикувано23.04.04 13:01

Има ли опасност да ми пробутат нещо с което да се отровя. Въобще каква е практиката на подобни места? Досега не съм пробвал, а тази вечер ще ходя на подобно "мероприятие", та се чудех...Иначе съм физически здрав, нямам сърдечни проблеми и т.н рискови фактори...

Тема Re: хапчета на техно-парти?нови [re: Yosser Hughes]  
Автор gat3way (altered mind)
Публикувано23.04.04 13:57

Идиот. Аман от такива като тебе. Аман от криворазбрани глупости. Партитата са пълни с некви оцъклени идиоти точно заради такива глупости. Не че не е нормално ама вече всички имам чувството ходят по партита за да друсат. Ебати ужаса...

Spice extends life,spice expands consciousness.Spice is vital to space travel.Travel without moving.

Тема Re: хапчета на техно-парти?нови [re: gat3way]  
Публикувано23.04.04 14:07

трогателно е че се опитваш да ме разубедиш, но съм доста над възрастта на която мога да вземам сам решения - отивам към трийсетте вече...и само не ми предлагай да се намяткам с 5-6 ракии. В крайна сметка всичко трябва да се опита, нали? Просто питам що за боклуци могат да ми пробутат

Тема Re: хапчета на техно-парти?нови [re: Yosser Hughes]  
Автор gat3way (altered mind)
Публикувано23.04.04 14:37

В такъв случай ще ти кажа - с вероятност 99% ще ти пробутат микс между амфетамин,ефедрин и кофеин под названието "екстази". Само дето няма нищо общо с екстазито, има голяма вероятност да не се почустваш много добре, да ти дойде твърде много за начало. Но поне ще си строшиш краката от подскачане ако това ти е целта. Като се прибереш след това няма да можеш да заспиш, което е доста грозно защото ще си мечтаеш да заспиш ама няма бате, ще си търпиш и умората и гадната пост-амфетаминена депресия. За 2-3 дена след тва ще си депресиран, ще имаш проблеми с апетита и съня и ще те болят всичките мускули. Има вероятност да ти хареса всичко това и ще се зарибиш да друсаш по партита за доста време. Което отначало ще е забавно, после ще установиш че без химии партитата са супер супер тъпи. Ще страдаш от продължителни депресии и паранои.

С вероятност 1% ще нацелиш хубав бонбон и ще си изкараш добре. Ще ти хареса много преживяването, ще се чувстваш истински щастлив,ама по-щастлив отколкото си бил някога най-вероятно. Едва ли ще се пристрастиш, но от време на време ще си ходиш по партита и ще се сцепваш по същия начин (стига отново да си намериш свястно екстази). Всеки път ще ти бъде все по и все по-слаб резултата. И накрая ще ти писне. Е, електронната музика може и да не ти писне.

Ама що вместо тия скапани хапове не си вземеш гуаранка, ред бул и не изпушиш един хубав масур преди тва...макар че повечето хора не обичат марихуана по партита...дедазнам, според мен химиите са лошо нещо и гледам да ги избягвам.

Spice extends life,spice expands consciousness.Spice is vital to space travel.Travel without moving.

Публикувано23.04.04 14:59

Мерси за инфо-то!
Това за масура не ми върши работа, защото когато се напуша, последното нещо, което имам желание е да подскачам като ненормален и то на музика дето хич не я разбирам...аз съм по кротките забавления :) .... ама няма как - отивам там по задължение един вид.
ако е само амфетамин,ефедрин и кофеин ще го преживея някак-си...за зарибяване просто няма как да стане поради начина ми на живот...но виж - параноята ми звучи зле, защото мен и без хапчета бая ме гони :)

П.С. какво е "гуаранка" ?

Автор ChaosFire (deadly)
Публикувано23.04.04 15:12

много точно описано. с малки изключения. амфетаминена депресия в началото няма. появява се при по-честа употреба и с уваеличаването на честотата и количеството нараства.
аз примерно взимам адски рядко (1-2 пъти годишно) и никога не съм имал депресия.
иначе това дето си го написал за партитата е абсолютно вярно. след като пробваш веднъж с Х, после без не е същото. вярно е и обаче (поне при мен де), че само от амфетамини, без добро (подчератвам ДОБРО) парти, няма кеф. и музиката е важна за едно добро изкарване. даже бих казал, че е най-важната. но все пак за мен музиката е едно от най-съществените неща в живота, така че при друг може да е различно...

все пак съветвам да не се взимат хапове. там понякога слагат хероин. това съм го проверил по много начини. само хим. анализ още не съм правил (няма къде).
според мен ако ще се взима нещо така или иначе, то по-добре да са чисти амфети на прах (във Франция му викат speed). не че нещо като "чисти" амфети може да съществува, но опита ми е показал, че с тях донякъде може да се разчита на някакво съдържание, докато с хаповете е наистина пълна лотария.

El rito constituye el Secreto

Тема Re: хапчета на техно-парти?нови [re: ChaosFire]  
Автор synaesthasia (psychonaut)
Публикувано24.04.04 11:47

Дори и хероин да има, това не е опасно, ако се изпие.
Иначе токсични вещества е възможно да има. Най-опасното, което се среща по хаповете се казва PMA, но нямаме урок по химия.
Има само един начин да се провери дали бонбона е добър - теста. Лабораторният тест е много скъп но има т.н. Test Kits за полеви тестове, които те ориентират какво горе долу има вътре.
Много хора задават въпроси като товя и затова се надявам скоро да направим нещо от рода на списъка с хапчетата на dancesafe.org, само че като тестваме само с Kits, защото иначе няма кой да ни даде по $120 на хапче. Но мисля много хора биха се съгласили да дадат 1 лев например за да разберат дали хапа им е амфетаминен коктейл, MDMA (истинско екстази), DXM или просто пълнеж. У нас няма голямо разнообразие, така че бързо ще се запълни списъка с най-предлаганите хапове и хората ще могат вече да се ориентират да кажем дали да вземат жълтото мицубиши или синята камила.
Скоро ще пиша повече за това тук и ако на истина има хора, които подкрепят идеята, ще почнем да работим по това като част от Entheogen-bg.org

Тема Re: хапчета на техно-парти?нови [re: synaesthasia]  
АвторGligi (Нерегистриран)
Публикувано26.04.04 14:09

Идеята е добра, но какво пречи на производителите още на следващия ден след излизането на инфото да почнат да превят мицубишита със съдържанието на камилата?

Изобщо това ще заприлича на увъртанията със забранените синтетики - забранят едно, ония сменят една метилова група, забранят и това, сменят друга група и т.н., докато не зябранили "и всички техни аналози, хомолози, изомери, соли, естери и т.н., когато полседнте съществуват" (последното е много важно, представете си да бяха забранили нещо, което не съществува...) ех, пак се отплеснах!

Дайте повече инфо за тези китове, плс.

Тема resultнови [re: Gligi]  
Публикувано26.04.04 14:33

умряла работа....само дето ме болят прасците

Тема Re: хапчета на техно-парти?нови [re: Gligi]  
Автор synaesthasia (psychonaut)
Публикувано26.04.04 14:56

Произвеждат се обикновено много хапчета наведнъж, тъй като е по-евтино и сигурно. И затова поне за известно време информацията ще е вярна.
Освен това ако някакви хапчета добре вървят на пазара, няма смисъл производителите да им сменят съдържанието.

Естествено има много изключвения, но все пак си мисля, че информацията може да бъде полезна.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.