Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:56 19.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема от тези, халюцигенните гъби...нови  
Авториckaм дa пpoбвaм (Нерегистриран)
Публикувано22.11.04 17:51

Интересно ми е и искам да пробвам с тия гъби. Ще съм ви благодарен ако ми обясните как изглеждат, къде мога да ги намеря /това не е задължително, мисля, че съм ги виждал, но не съм сигурен/, каква е препоръчителната доза за човек на 31г, въздържател, 85кг /с вариАнт и за 45-50кг жена/, който никога не е взимал каквито и да е подобни .../айде, както там им е думата/. Абе, ще съм ви блогодарен за всякакви подробности, може и да ме напсувате, ако това ви доставя удоволствие....просто ми напишете нещо.

Тема Re: от тези, халюцигенните гъби...нови [re: иckaм дa пpoбвaм]  
Авторивaн (Нерегистриран)
Публикувано22.11.04 21:03

Прочети повечко по темата и мисля, че ще се откажеш...

Тема къде да прочета?нови [re: ивaн]  
Авториckaм дa пpoбвaм (Нерегистриран)
Публикувано22.11.04 21:55

Абе, пич, нали затова пускам темата, защото искам да науча повече.

Авторmumintrol (Нерегистриран)
Публикувано23.11.04 00:41

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=159&Board=droga&Number=1942421019&page=1&view=collapsed&sb=5&part=

Автор timmyyy (fr33r1d3r)
Публикувано23.11.04 10:13

Тема Re: от тези, халюцигенните гъби...нови [re: mumintrol]  
Авторiwan (Нерегистриран)
Публикувано23.11.04 10:15

ако искаш можем да си вземем спори от фъцгъбарна на партия

Авторpetridish (Нерегистриран)
Публикувано24.11.04 09:01

ako razbira6 english eto ti ne6to interesno koeto bas durza niama da nameri6 po pove4eto saitove i v tolkova prehvalenia kerliv erowid (ima ka4esveno info no i dosta falshivo),

And That’s Why You Sweat When You Eat Psilocybe Cubensis
By Stephen L. Peele
I believe Psilocybin (or perhaps some other compound produced by Ps. cubensis) has a
very unique effect on the orifices throughout the human body. An orifice can be a small or
large opening that most of the times stays shut. Example: Anal orifice, your butt
hole.....grin. What happens is orifices throughout your body start to relax. Or more
correctly, the "sphincter" (to draw close, a ring-shaped muscle at a body orifice). Hence,
many times the small orifices (or other openings) that control our sweat glands will relax and
you get sweat. Same thing with "tearing". Ever all of a sudden just start having tears roll
down your face? The same thing is going on with your tear duct orifices. Phlegm in the
throat, same thing. A lot of people connect this with "cleansing". Like its your body's way to
start cleaning out your biological landscape and to dispose of unwanted or bad things in your
body. Luckily, with your anal orifice, you get some type of warning like wanting to go to the
bathroom. What led me to this discovery was many years ago I did research on Ps. cubensis
and arthritis. What I found was quite a find, in my opinion anyway. The reason most
arthritis is so painful is because the joints lack proper lubrication. I mean damn, when you got
bone rubbing against bone, you got pain and swelling, right? Well, when you eat Ps. cubensis,
the sphincters relax the normally shut orifices that release the body's natural lubricants into
the joints. The person gets such relief, they many times can do tasks and chores not normally
done without great pain. I documented this back to the 1920's. Yes, even before Wasson
went down into Mexico and discovered the "Mushrooms That Cause Strange Visions", there
were people in this country that ate Ps. cubensis to medicate arthritis. And that's why you
sweat.......grin. slp/fmrc

http://www.mushroomsfmrc.com

moze bi sega ve4e e malko kusno za brane,no puk moze bi ne,
i da ne hodite da sibirate i iadete kvo da e!

Тема Благодаря ти за информацията!нови [re: timmyyy]  
Авториckaм дa oпитaм (Нерегистриран)
Публикувано24.11.04 12:41

Прочетох внимателно материала, записах си каквото ме интересуваше. Оказа се, че точно тия гъби никога не бера, те са неотровния двойник на любимата ми /за супа/ челядинка. Догодина няма да ги пропусна, обаче.

Тема Благодаря и на теб!нови [re: petridish]  
Авториckaм дa oпитaм (Нерегистриран)
Публикувано24.11.04 12:43

Знам, че вече е късно за бране, догодина ще пробвам. Интересът ми е предимно научен, признавам. Познавам гъбите и бера само тези, за които съм сигурен, че нямат отровен двойник. Отново ти благодаря!

Тема Re: Благодаря ти за информацията! [re: иckaм дa oпитaм]  
Автор timmyyy (fr33r1d3r)
Публикувано24.11.04 14:38

Прочети и малко преживявания на хора под въздействието на гъби. Не са за всеки, но дали са за теб само ти можеш да решиш. И внимавай - ако изпитваш страх гъбите могат да ти го усилят многократно. Ако изпитваш желание за мир, хармония, познание - гъбите могат да го усилят многократно :-)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.