Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:53 04.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Kokainнови  
Авторokain (Нерегистриран)
Публикувано20.10.04 21:23

Iskam da opitam.Znam che e opasno ,znam che razrushava ,no mnogo iskam da opitam.
Ne sam na 18 godini,daje si mislia che na 32 mnogo po otchaivashto imash nujda ot neshto koeto da te nakara da se pochuvstvash JIV.
Pone da znam kak e....
nali vsichki manekenki vzimali,ne moje da e tolkova losho.

Тема Re: Kokainнови [re: okain]  
Авторvladinc (Нерегистриран)
Публикувано21.10.04 08:30

kokaina predizvikva shizofreniq .. da go imash predvid..
vsi4ko se zapo4va s tova tvoe iskam da opitam.. i sled tova ne mojesh da spresh .. kazvash i neska za posledno .. i produljavash dokato ... stignesh kraq.. minal sam prez putq koito ti sega se kanish da poemesh .. samo 4e bqh s heroin .. trqbvashe da si razsipq mladostaa i budeshteto , da zagubq vsi4kite si priqteli i tova koeto sam postignal do momenta i da se vurna v na4aloto minavaiki prez ada na abstinenciqta ..
no ti reshavash .. men ako pitash vaobshte ne probvai .. vzemi marihuana .. izpushi edna cigara , sedni pred televizora - izgledai hubav film i budi shtastliv 4e jiveesh
tova e

Тема Re: Kokainнови [re: vladinc]  
Авторokain (Нерегистриран)
Публикувано21.10.04 09:37

Tam e rabotata che sam probval mari huana.
Samo vednaj uspiah da se nadrusam,i to ne biah tochno shtastliv po skoro uplashen
Euforiata i kikoteneto biaha mnogo kratki a posle-edno takova stranno,kato che li poludiavam.A drugite pati izobshto ne me hvana.

Автор timmyyy (fr33r1d3r)
Публикувано21.10.04 09:41

Няма магическа пръчица*, която да те накара да се чувстваш жив. И тъй като смятам, че за всеки е абсолютно строго индивидуално как да се почувства жив не мога да ти дам конкретен съвет. Мога само да ти кажа, че аз съм пробвал кокаин точно един път и нямам намерение да повторя (хвана ме както си трябва, щото разни first-timers не ги хваща). Не го отричам, просто не е за мен. Ама аз по принцип си се чувствам доста жив и си имам доста по-достъпни / легални (мразя я тая дума, някой да ти определя какво "е добре" за теб, ама това друга тема) / неразрушаващи начини да съм във форма - спорт :-)
Та преосмисли източниците си на информация, а не "щото манекенките така правели", то и аз не гледам телевизия, "щото хората така правят" и доста други подобни неща.
Не е задължително да се пристрастиш от един път, но не е и изключено. За да узнаеш как би било при теб опознай себе си. Така може би и ще откриеш дефиниция на понятието "жив" и как да го реализираш. Успех в пътя към щастието.

* магическа пръчица - в тукашния смисъл, универсален за всички начин.

Автор ChaosFire (deadly)
Публикувано21.10.04 10:53

аз май го бях написал това и преди ама да си кажа ;)
моят опит беше доста разочароващ. според мен цялата работа е силно прехвалена. не почувствах нищо от това, което се описва, а други дето ползваха същото много се изкефиха. предполагам трябва продължителна употреба за да се усети истински ефекта. и сигурно трябва качествен материал. а той е доста скъп. като цяло моето мнение е: за тези пари, този ефект - не си струва.
не мисля да инвестирам повече време и пари в това занимание

El rito constituye el Secreto

Тема Re: Kokain [re: ChaosFire]  
Автор -Gligi- (свободен)
Публикувано21.10.04 12:13

Няма такова нещо с коката - хваща си от раз, просто това, което се продава в България, съдържа всичко друго, но не и кока. Взимал съм неведнъж (97% чистота) и знам, че зарибявката е огромна. Може и да не ставаш зависим от първия път, но веднага, щом премине действието, ти се иска още и още.

... Можете да използвате МЕТА ЕЗИК...

Автор -Gligi- (свободен)
Публикувано21.10.04 12:14

Моля те не ползвай тази терминология за тревата.
"Надрусан" означава "под влияние на опиат", за марихуаната се казва "напушен".

Автор -Gligi- (свободен)
Публикувано21.10.04 12:20

Нали всички манекенки се шибат с мутри, може и да е интересно, а?
Ебати, точно по манекенките ако се водим...

Тема Re: Kokainнови [re: -Gligi-]  
Автор ChaosFire (deadly)
Публикувано21.10.04 12:26

възможно е и да съм пробвал някакъв боклук. но тези дето взеха от същото, твърдяха че било добро и че ги било хванало. не знам... тествал съм и амфети и ефекта от тях определено беше по-осезаем. наистина е странно да усетя толкова мижав ефект (не ми се спеше и това е всичко). никакъв пауър, никакъв бууст на аза... сигурно е било менте. но пък за истинския съм чувал некви цифри като 300 кинта за грам... дори да ти хареса, трудно ще си набавиш още ако не си богат. така че бедните са застраховани по някакъв "естествен" начин ;)

El rito constituye el Secreto

Автор gat3way (altered mind)
Публикувано21.10.04 23:06

Абе, съвсем друго е нещото, което те кара да се чувстваш жив. Не намесвай тези неща, ама ВЪОБЩЕ...

+тва не мога да разбера защо точно кокаина трябва да те кара да се чувстваш ЖИВ!?!?!?

+ти начинаеща манекенка ли си?

+като разбереш как е по-щастлив ли ще си? Не мисля...

Наркотиците не са и не могат да бъдат начин на живот, източник на щастие и т.н. Да речем че са подправка, а не основното ястие и ако на някой му допада да яде само черен пипер със сигурност ще си причини язва... Вземи си го набий в главата, че после ще страдаш...

Щом като това е начина да се почустваш жив по-добре хващай помпата и се почвай. Знаеш ли кво е яко - дето ще мислиш и тревожиш за 1000000000 неща ще имаш само една грижа при това гарнирана с много приятни емоции...

Spice extends life,spice expands consciousness.Spice is vital to space travel.Travel without moving.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.