|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
2c-i, 2c-e+DiPT = мехно парти
|
|
Автор |
purist (тъпист) |
Публикувано | 11.04.04 21:51 |
|
Ходихме на Армин Ван Бурен парти с един колега преди два дни. По случай новото ми електронно кантарче което мери с до 2мг точност решихме да си направим хубав коктейли:
Аз: 26мг 2с-и, 8мг 2с-е и 30мг ДиПТ
Той: 20мг 2с-и, 14мг 2с-е и 12мг 2-ст-2 (това последното в Т+5.00)
Това ми е първият рейв в щатите, очаквах да е страшно тъп в сравнение с еврорейвовете и като цяло наистина беше по-зле но не чак супер зле. Имаше много охрана здрави негри по два метра дето обикаляха навсякъде и беше малко сдух по тоя повод.
Като цяло съм много доволен от моята комбинация с изключение на ДиПТ (който ми еба майката на ушите) и може би малко бих намалил и-то следващия път. Имаше мнооого визулани ефекти, по едно време почнах да виждам интегрални схеми по лицата на хората (но не зелени ами тъмно розови), и като отидох да си поръчам нещо за пиене не можех да разбера има ли чаша на бара където исках да се облегна или няма.
Колегата беше наблегнал на е-то и затова се отнесе много здраво и се наложи да го държа под око да не привлече вниманието на охраната които постоянно извозваха разни надрусани и не знам кво ги правеха.
По време на рейва ДиПТ изобщо нищо не направи освен да ми забучи в ушите. След като излезнахме обаче на улицата стана много зле защото почнах да чувам някои работи по 3 пъти и изобщо ама изобщо не можех да разчитам на слуха да ме опази от автомобилите. Да не говорим че в това време паважа менеше цветове постоянно и имаше вълнички по него, а и някакви гадни неонови снежинки хвърчаха наляво надясно (ама само аз ги виждах).
Като се прибрахме колегата си взе 2-ст-2 а аз си легнах. На другата сутрин каза че било калпава работа в сравнеие с 2с-е. И аз мисля така и отсега нататък ще наблягам предимно на 2с-е, а шибаните триптамини - в кофата.
"The more you debug it, the more it bugs" - аз
| |
Тема
|
Re: 2c-i, 2c-e+DiPT = мехно парти
[re: purist]
|
|
Автор |
RollinStoner (ne sym kato vas) |
Публикувано | 11.04.04 23:51 |
|
kolko dade za kantarcheto
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cвoбoдeн () |
Публикувано | 12.04.04 08:53 |
|
... а шибаните триптамини - на хуманитарни помощи ... тък има твои братя и сестри изнемогващи на разни храсти и влажни съчки :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
METHOD (логистик) |
Публикувано | 12.04.04 13:26 |
|
Звучиш отвратителен, заклевам се
Пролетарии всех стран соединяйтесь!
| |
|
$150 ot mycosupply.com
| |
Тема
|
[re: METHOD]
|
|
Автор |
purist (тъпист) |
Публикувано | 12.04.04 17:29 |
|
много съм гаден, нали
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gat3way (altered mind) |
Публикувано | 12.04.04 17:43 |
|
Блааа това с негрите е гадно. От тия боклуци само говна като рапа и гангстерщината произлизат. Това не са хора бе. Това са некви реликти, липсващото звено между човека и маймуната. Даммм лесно може да се обясни с някоя Дарвинистка теория. Все пак интересно е защо в Африка има толкова много маймуни и толкова много негри. Сигурно негрите са кръстоска между шимпанзе и хомо сапиенс. Ужас ужас. Не съм расист ама мразим негри. Особено да ми рецитират.
DMX на сапун
Spice extends life,spice expands consciousness.Spice is vital to space travel.Travel without moving.
| |
Тема
|
[re: gat3way]
|
|
Автор |
the_bomb (никой) |
Публикувано | 12.04.04 18:59 |
|
офффф, пич, пак се изхвърли!
какво взимаш напоследък? май е добре да го спреш!
La vraie vie est absente. Nous ne sommes pas au monde.
| |
Тема
|
po sluchai kraia na semestyra
|
|
Автор |
RollinStoner (ne sym kato vas) |
Публикувано | 12.04.04 19:30 |
|
misla da si zema neshto
kolebaia se mejdu 2c-t-21, 2c-e
ima i razni 2c-p, 2c-d
ti na kvo mnenie si
| |
|
2c-e 100% !!!
2c-d chetoh che bilo mnogo slabo, za 2c-p ne znam. 2c-t-21 sigurno e podobno na 2c-t-2. To ima i 2c-c i 2c-b (poslednoto nelegalno), no zasega po-dobro ot 2c-e ne sym probval. Shmurkash edna linia 15mg i sled 10 minuti tripish zdravo s visuals i vupreki tova imash pylen kontrol nad vsichko.
Ako pyk iskash neshto deto niamash nikyv kontrol nad nego si vzemi DPT - 500mg struvat $45 i stigat za 10-na dozi
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|