Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:07 05.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Въпросче  
Автор mireto:) (истинска)
Публикувано29.06.03 00:20

Обичате ли да пушите сами...или предпочитате с приятели в компания?

Когато е достатъчно тъмно, можеш да видиш звездите...

Тема Re: Въпросченови [re: mireto:)]  
Автор Chernobyl® (радиоактивист)
Публикувано30.06.03 10:51

Научих си урока - никога сам! Като съм сам ме хваща или яко мързел, или яко параноя; и двете са ми неприятни.

Curiosity didn't kill the cat; it helped him to survive!

Тема отговорче :)нови [re: mireto:)]  
Автор HellМодератор (дефазирана)
Публикувано30.06.03 14:51

обичам да пуша, когато съм решила да си почивам. Може и сама да съм, но не трябва да имам никаква работа до края на деня.
Иначе само хабя плявата, ако ще трябва да ударя 2-3 кафета след това, за да се оправя.
С приятели винаги е по-гот, но някой път просто искам да се излегна и да помързелувам час-два... тогава предпочитам да пафкам сама, компанията ме разсейва.

in dreams i see myself flying...

Автор GlL-GALAD (flawless)
Публикувано30.06.03 19:44

Mai naposledak predpo4itam da pu6a sam,zastoto zabeljazvam,4e nestata koito obi4am da pravja kogato sam zaigran,mai ne dopadat osobenno na drugite,dali tova ne e egoizam,neznam!

..зло,събудено призори,до вечерта се превраща в Морготова радост!

Автор RollinStoner (ne sym kato vas)
Публикувано30.06.03 22:41

za pusheneto ne znam - pusha i sam i s priateli - se mi e kef.

gybi i trip predpochitam sam.

koka, amfetamini i alkohol v kompania - kato go prava sam pochvam da chista apartamenta i da mia chiniite koeto ne e fun.

Тема Re: Въпросченови [re: RollinStoner]  
Автор pirogovec (наркоман)
Публикувано02.07.03 09:21

Яко е да козиш сам!

Въпросче към Стонера: говори за хероинаджиите, както казваш, че можеш много в 1 друг клуб

Тема Re: Въпросченови [re: pirogovec]  
Автор RollinStoner (ne sym kato vas)
Публикувано02.07.03 20:28

v koi klub i kakvo tochno sym kazal
sorry ma ne shvashtam v momenta za kvo tochno stava duma.

Автор the_bomb (никой)
Публикувано03.07.03 10:03

сложен въпрос, щото зависи от много неща... по принцип няма нищо по-хубаво от това да запалиш сам на терасата вкъщи, гледайки как залязва слънцето, и после да си пуснеш хубава музика, да хванеш хубава книжка в ръка или просто да потънеш в мислите си. така човек наистина стига до разни истини и прозрения. докато като пушиш в компания само хахо-хихи и простотийки.

само че на мен пушенето сам напоследък взе да ми писва. понякога действително имаш нужда да си поговориш с някого, иначе психясваш. само че предпочитам да си говорим кротко (през повечето време поне), а не само да се хилим като дебили. щото тоя филм много пъти съм го гледал и вече ми е до болка познат.

пък съвсем отделен е въпросът, че често ми се случва да ме обземат доста палави мисли по време на пушене. тогава наистина е хубаво да имаш някого до себе си

I dreamed I was a butterfly dreaming I was a man

Автор cвoбoдeн ()
Публикувано03.07.03 23:58

с компания винаги става сложно=интересно, сам само понякога.
Да победя себе си понякога обаче ми е по-забавно отколкото да победя изпречилите ми се обстоятелства (преимерно возене в тролей, ухааа).

Тема Re: Въпросченови [re: RollinStoner]  
Автор pirogovec (наркоман)
Публикувано04.07.03 07:34

Абе дето хората си шмъркат, козят, но и работят, това не им пречи, само шепа хероинаджии развалят имиджа на наркоманите :)) Можел си да говориш мноо за тва

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.