Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:05 06.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Тема ЛеЛе снощи сЕ счуПихнови  
Автор mireto:) (™)
Публикувано20.04.03 07:27

събираме се аз и още 5 човека в едно момиче...днес има имен ден, ама ние от вчера почнахме:))) таа общо 7 човека изпушихме 4 конуса...като се има напредвид че 2-3ма се отказаха още на първата трева, щото се смазаха, та ние я изпушихме...хаха, че как ще оставим ганджа неизпушена
бяхме в апартамента на именничката...т.е. този на бившия съпруг на майка й, просто човека го нямаше...а ние не сме мизерници, та отидохме:)))
ние бяхме с 1 кола...и Цъки по едно време извади резервните ключове на панда-та...и айде надолу да караме...леле такова подобно нещо никога не съм преживявала. Fiat-а е бЕсна кола, вЕрвайте ми!
на всичко отгоре изпих около половин бутилка вино...и още чашка водка...и ганджата...и бях в цветущо състояние просто
след тва се самозакарах до вкъщи...като обикалях люлин до колкото ми бе възможно...за първи път карах напушена...е те това изживяване с нищо не може да се сравни...беше страхотно :))))))))))))))))))))))))

PEOPLE=SHIT

Тема Re: ЛеЛе ...нови [re: mireto:)]  
Автор screamBoy (затревен)
Публикувано21.04.03 00:15

моите искрени съболезнования !

<..

..>

Тема Re: ЛеЛе снощи сЕ счуПихнови [re: mireto:)]  
Автор (нe) нeпoзнaтa (Nevestulka)
Публикувано21.04.03 17:35

Мире? Защо...
Защо е всичко това? Знам, че едва ли ще ми отговориш, но все пак...

Чела съм тук-там из клубовете писани от теб неща... "Има толкова много неща на света, които не са ми нужни..." - Философски поглед на живота ли е това? А защо не погледнеш от другата страна на медала - за колко много неща на света ти си нужна... Но може би се иска зрялост, различен поглед, различно разбиране за смисъла на човешкия живот...

Сайта ти е супер. Иска ми се много, много да ти пиша и непременно ще го направя. Няма да те поучавам - не съм от тези, дето четат морал. Но ми се иска да ти пиша, пиша... А сега бързам и няма как. Близките седмица - две няма да съм тук. Но при първа възможностще ти пиша.

Бъди щастлива!

Тема Re: ЛеЛе снощи сЕ счуПих [re: (нe) нeпoзнaтa]  
Автор a3™ (*откачена*)
Публикувано21.04.03 20:03

ами ок, ще се радвам:)))

Никога не съм толкова заета, колкото през свободното си време.

Тема една друга исторя с пандичка и джоинтнови [re: mireto:)]  
Автор cтeфaн (просто стефан)
Публикувано22.04.03 01:14

хехе :))
аз какво преживяване имах с една пандичка - начи зимаме си с един приятел въпросната пандичка под наем за 24 часа - аз без книжка, но може да се каже че мога да карам, а той със стара книжка, демек ако ни бяха спряли - шибана работа... :)
та, вечерта към 2-3 той се прибира и аз останах с пандичката и 20тина грама - тва беше декември или януари през нааай-големия сняг, тамън беше паднал и улиците не бяха изчистени - замъкнах се в няква малка тиха уличка, снега си пада, а аз си свивам от торбето, и изведнъж гледам на стотина метра пред мен фарове... викам си - едва ли са куки - таква заебана уличка в 2 през ноща и продължих да свивам.. можете да си представите какво изстиване почуствах когато колата мина покрай мен и се оказа бяла лада нива със синичък надпис POLICE бедна ми е фантазията да си представя какви неприятности щях да имам ако бяха спряли - в кола под наем на чуждо име, без шофорска книжка и с 20гр трева.... но тва не ми попречи след това да се напуша и да си карам до 5 във снега - супер беше!

Редактирано от cтeфaн на 22.04.03 01:15.

Тема Re: една друга исторя с пандичка и джоинтнови [re: cтeфaн]  
Автор a3™ (*откачена*)
Публикувано22.04.03 07:24

аа супер късмет:)))
ама колата е уникална просто...:))))

Никога не съм толкова заета, колкото през свободното си време.

Тема аха :)нови [re: a3™]  
Автор cтeфaн (просто стефан)
Публикувано22.04.03 11:17

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.