Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:11 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> .NET
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Бе тоя С++ разбира ли някой нещо много труден минови  
Автор Ra4O Kowa4a (минаващ)
Публикувано23.08.05 17:36

се вижда и Асемблера също искам да накарам едно моторче съпково да се върти наляво надясно какъв програматор каква логика да си намеря14 вата е моторчето Имам и механична ръка но как работи и прочее нищо не знам българска е още от времето на Тато

Редактирано от Ra4O Kowa4a на 23.08.05 17:37.

Тема Re: Бе тоя С++ разбира ли някой нещо много труден минови [re: Ra4O Kowa4a]  
Автор Fabricando ()
Публикувано24.08.05 10:56

Това да не е ръката на Кибертрона?
Как върви проекта, ще се ползваме ли скоро от услугите на това био-механично чудо на 21 век?

Тема Re: Бе тоя С++ разбира ли някой нещо много труден минови [re: Fabricando]  
Публикувано24.08.05 14:55

Рових се веднъж из вторични суровини Намерих един механизъм наподобяващ ръка който очевидно се управлява с РС иска ми се да го възстановя Серийна разработка е от преди 1989 г струва ми се българско производство стъпкови мотори въртят макари които осъшествяват чрез въжета движението на на фермова конструкция наподобяваща движението на човешка ръка и вместо длан има на края щипка която се отваря затваря ,върти на 180 градуса явно нужна да обслужва конвеер с поставени върху него заготовки които трябва да бъдат премествани някакси Това е малко по подробно
НА самото устройство пише "РОБКО" мисля беше
Просто питам ! В основата на устройството има кутия с гнезда очевидно приспособени за захранване и управление подобни на СОМ 1 и СОМ на моето РС да речем Сега вече мисля че мога да очаквам по сериозен отговор
Благодаря ня всеки пожелал да даде информация

Автор Fabricando ()
Публикувано24.08.05 15:16

Интересно звучи, но за жалост не мога да ти помогна по никакъв начин - извън компетенцията ми е.
Успех все пак!!!

This ain't no technological breakdown
This is the road to hell

Автор Bezbojnika (/( . )( . )\)
Публикувано24.08.05 15:39

Рових се веднъж из бунщето... ходи да събираш хартия, и не се занимавай с глупости. Това е ръка от пионерските кръжоци по информатика. иначе от с++ разбира финкцииката се казва bioscom(), ама требве да разследваш какви точно протоколи и команди да му изпращаш прес RS - 232. А може и с по стар стандарт да работи. Ама най - добре си я набутай некаде тая ръка дето сънце не грее... може и да живне. То и ръката на кибертрона е същият боклук.

Adolph Hitler is still alive I slept with her last night.

Тема Re: Бе тоя С++ разбира ли някой нещо много труден минови [re: Fabricando]  
Публикувано24.08.05 15:58

Благодаря за пожеланието приятно ми е че заслужих твоето внимание
Бъди здрав

Тема Re: Бе тоя С++ разбира ли някой нещо много труден минови [re: Bezbojnika]  
Публикувано24.08.05 16:25

ДА Благодаря Благодаря и на теб признателен съм ти Хубаво е че ми подсказа какво да правя ,
добре!

Тема Re: Бе тоя С++ разбира ли някой нещо много труденнови [re: Ra4O Kowa4a]  
Авторxxx (Нерегистриран)
Публикувано22.09.05 13:02

проблемът ти е разрешим но не е за този форум. питай във форумите на mcu-bg.com там вероятно ще ти помогнат

Тема Re: Бе тоя С++ разбира ли някой нещо много труденнови [re: xxx]  
Автор Ra4O Kowa4a (член)
Публикувано22.09.05 19:28

Благодаря:)))

Тема Re: Бе тоя С++ разбира ли някой нещо много труден [re: Ra4O Kowa4a]  
Авторfrozenblood (Нерегистриран)
Публикувано03.10.05 21:47

Ей, Рачко, тоя безбожник те следва като лоша слава :). Както и да е - по темата : В гр. Килифарево (където живея :) наскоро откриха музей на техниката (малък е - разни машини сметачни, стари компютри и печатарски машини и други такива интересни вехтории, в които бих се ровил с часове :). Та познай кой от експонатите ми направи най - голямо впечатление :). "Робко 01" :). Това ли е твоя :). Мисля че там имаше и някакво упътване. Доколкото може да се вярва на човека, който поддържа въпросния музей (не че би излъгал, но той е просто отговорник за младежкия дом, а не експерт - кибернетик) това е първия български робот в серийно производство. Било голям зор да го подкара човек, но мисля че там имаше и някакво упътване (ако не ме лъже паметта). Сега музея е затворен, защото май ще го боядисват и разширяват, но при първа възможност ще видя упътването (даже може да му го поискам и да го "насканирам" ако се съгласи да го даде :). Та ако му разбираш ще бъде страхотно да измислим начин да съживим този дядо на хуманоидите :). Ще можем да показваме на смаяните посетители как работи (ако този в музея не е нещо повреден естествено :). Във всеки случай би било интересно поне да опитаме :).

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.