Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:06 20.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема First  
Автор unknowN ()
Публикувано01.09.99 02:42

Я, някой да каже какво ще си коментираме тука ?

Тема Firstнови [re: unknowN]  
Автор Hyena ()
Публикувано01.09.99 11:32

Вероятно полезни съвети, идеи. Казва ли ти някой :)))) По принцип може да се пита: Как да си направя сам СИПУКО" Отговора е сам, и ползвай дълъг нож. СИПУКО е самоубийство (японски) :)))))))))))))) Ето ти една примерна тема :) Или как да си направим английски чай с голи охлюви за изтрезняване? :)))

Тема Firstнови [re: Hyena]  
Автор *Пчеличка* ()
Публикувано01.09.99 16:37

Bravooooo, strahotno daje bih kazala, chaq e sigurno strahoten, no da ne go probvame :o) za istreznqvane shte probvame sol i limoni, no bez tekila :o) *Пчеличка*

Тема Майтапа настрананови [re: *Пчеличка*]  
Автор Hyena ()
Публикувано02.09.99 00:45

Майтап няма! Има такава английска рецепта. Твърдят че е отлична. Ако успея да я изнамеря, ще я публикувам в РЕЦЕПТИ ( Готварство) Голямо шоу ще е! Имам един познат който го е пил. Само да успея да се свържа с него. Все пак предложете нещо - Какво можем да си направим сами?

Тема RE: Майтапа настрананови [re: Hyena]  
Автор *Пчеличка* ()
Публикувано02.09.99 10:48

Da, moje i da ima takova neshto :o) ami milichka vseki chovek si e razlichen i ne moga da kaja, che na vseki chovek interesite mu sa edni isyshti, i tova sega me zatrudnqva da dam tema za da napravim neshto sami, ti bi li me podsetila s neshto ? *Пчеличка*

Тема RE: Майтапа настрананови [re: *Пчеличка*]  
Автор Radko ()
Публикувано02.09.99 11:33

Как да направя хвърчило на сина си?Сериозно питам. Ако може лесно. Благодарности за помоща.

Тема Kak da napravim hvyrchilo :o)нови [re: Radko]  
Автор *Пчеличка* ()
Публикувано02.09.99 12:46

Ami mislq, che nqma da e mnogo trydno, trqbva samo da namerish 2 leki letvi, da gi zakovesh na kryst, i moje bi da slojish otgore nqkakvo platno ili nailon, kato ko zakrepvash na prychkite, no materiqta da e mnogo leka, i v kraq da slojish edno vajence, veche za dizaina, shte si precenish sam. chestno kazano, nikoga ne sym pravila takova neshto, no predpolagam, che s poveche fantaziq, shte napravish mnogo hubavo hvyrchilo za sina si :o) Uspeh *Пчеличка*

Тема Kak da napravim hvyrchilo :o)нови [re: *Пчеличка*]  
Автор mira ()
Публикувано03.09.99 08:32

Chuvala sum, che vujencata triabvalo da budat dve, za da moje da se upravliava. Abe, niama li tuk momcheta, koito sa si igrali s takova neshto. Daite da pomognem na choveka, che zima ide, shte svurshi vremeto za igra.:-)))))

Тема Nqma gi myjete ;o)нови [re: mira]  
Автор *Пчеличка* ()
Публикувано03.09.99 10:24

E Mira, myjete neshto sa pocheznali, to se evidqlo, che vsichko trqbva jenata da vyrshi, tq na kakvo li ne e sposobna, ti kak mislish ? Pishi mi *Пчеличка*

Тема Nqma gi myjete ;o)нови [re: *Пчеличка*]  
Автор mira ()
Публикувано06.09.99 08:26

Abe, S tiah losho, bez tiah po-losho. Pone kato prekopaia domatite ima koi da mi kaje edno "Bravo" (hi-hi-hi) :-)))))))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.