|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
First
|
|
Автор |
unknowN () |
Публикувано | 01.09.99 02:42 |
|
Я, някой да каже какво ще си коментираме тука ?
| |
|
Вероятно полезни съвети, идеи. Казва ли ти някой :))))
По принцип може да се пита: Как да си направя сам СИПУКО" Отговора е сам, и ползвай дълъг нож. СИПУКО е самоубийство (японски) :))))))))))))))
Ето ти една примерна тема :)
Или как да си направим английски чай с голи охлюви за изтрезняване?
:)))
| |
|
Bravooooo, strahotno daje bih kazala, chaq e sigurno strahoten, no da ne go probvame :o)
za istreznqvane shte probvame sol i limoni, no bez tekila :o)
*Пчеличка*
| |
|
Майтап няма!
Има такава английска рецепта. Твърдят че е отлична.
Ако успея да я изнамеря, ще я публикувам в РЕЦЕПТИ ( Готварство)
Голямо шоу ще е!
Имам един познат който го е пил. Само да успея да се свържа с него.
Все пак предложете нещо - Какво можем да си направим сами?
| |
|
Da, moje i da ima takova neshto :o)
ami milichka vseki chovek si e razlichen i ne moga da kaja, che na vseki chovek interesite mu sa edni isyshti, i tova sega me zatrudnqva da dam tema za da napravim neshto sami, ti bi li me podsetila s neshto ?
*Пчеличка*
| |
|
Как да направя хвърчило на сина си?Сериозно питам.
Ако може лесно. Благодарности за помоща.
| |
|
Ami mislq, che nqma da e mnogo trydno, trqbva samo da namerish 2 leki letvi, da gi zakovesh na kryst, i moje bi da slojish otgore nqkakvo platno ili nailon, kato ko zakrepvash na prychkite, no materiqta da e mnogo leka, i v kraq da slojish edno vajence,
veche za dizaina, shte si precenish sam.
chestno kazano, nikoga ne sym pravila takova neshto, no predpolagam, che s poveche fantaziq, shte napravish mnogo hubavo hvyrchilo za sina si :o)
Uspeh
*Пчеличка*
| |
Тема
|
Kak da napravim hvyrchilo :o)
[re: *Пчеличка*]
|
|
Автор |
mira () |
Публикувано | 03.09.99 08:32 |
|
Chuvala sum, che vujencata triabvalo da budat dve, za da moje da se upravliava.
Abe, niama li tuk momcheta, koito sa si igrali s takova neshto. Daite da pomognem na choveka, che zima ide, shte svurshi vremeto za igra.:-)))))
| |
|
E Mira, myjete neshto sa pocheznali, to se evidqlo, che vsichko trqbva jenata da vyrshi, tq na kakvo li ne e sposobna, ti kak mislish ?
Pishi mi
*Пчеличка*
| |
|
Abe,
S tiah losho, bez tiah po-losho. Pone kato prekopaia domatite ima koi da mi kaje edno "Bravo" (hi-hi-hi) :-)))))))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|