|
Тема
|
Свързване на водна помпа с пресостат
|
|
Автор |
Lssw (непознат
) |
Публикувано | 28.10.13 08:48 |
|
Здравейте, ще съм благодарен ако получа малко помощ по моя проблем- става дума за свързване на потопяема водна помпа с пресостат , каква е последователността , има ли нещо специфично. Имам и човек , който е наясно с токовете , така че и той ще помага. Поздрави !
| |
Тема
|
Re: Свързване на водна помпа с пресостат
[re: Lssw]
|
|
Автор |
Timo (собствен ник ) |
Публикувано | 29.10.13 01:17 |
|
Ми последователно се върже трябва да регулираш хистерзиса а при необходимост да поставиш разширител и възвратен клапан.
На така зададен въпрос толкова отговор, можеше поне над въпроса да се потрудиш за да ти отговорим. Ти си на зор нали?
Успехът се гради на знания и собствена религия!
| |
Тема
|
[re: Timo]
|
|
Автор |
Lssw (непознат
) |
Публикувано | 29.10.13 07:27 |
|
Благодаря за отговора. Предполагам се досещате , че не съм много наясно с тези неща, та и въпроса ми е в този вид. Сега да дообясня- става дума единствено за електрическото свързване на двата компонента - дали първо се свързва помпата с пресостата , след това пресостата към ел.мрежа и след това да се включи захранването или в някаква друга последователност. Иначе има монтиран и разширителен съд , а в самия пресостат има възвратен клапан.
| |
Тема
|
[re: Lssw]
|
|
Автор |
Timo (собствен ник ) |
Публикувано | 29.10.13 10:29 |
|
Успехът се гради на знания и собствена религия!
| |
Тема
|
[re: Timo]
|
|
Автор |
Lssw (непознат
) |
Публикувано | 29.10.13 12:31 |
|
Благодаря за това , че се отзовахте. Надявам се схемите да помогнат и всичко да е наред. Ще пиша какво е развитието по случая. Поздрави !
| |
|
|
|
|