|
Тема
|
растерен таван
|
|
Автор |
landing () |
Публикувано | 21.04.12 19:31 |
|
Имам питане. Растерен таван в баня, от ония на плочи нещо като вата върху рамки. Имах майстор в къщи за козметично освежаване и го накарах да боядиса тавана с латекс. Сега две от плочите са повдигнати леко и ми вадят очите. Явно като е минавал с валяка и ги е надигнал. Пробвах да ги подхвана отстрани с нещо (остър нож, тънка тел) и да ги хлопна на място, но не става. Те са крехки като вафли и си стоят навирени. Някакви идеи за наместването им? Дано някой знае, че очите ми все там!
| |
Тема
|
Re: растерен таван
[re: landing]
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 22.04.12 01:27 |
|
повдигни плочата с двете длани и я намести, явно запира някъде, примерно капка боя... има достатъчно луфт
| |
Тема
|
[re: ha!]
|
|
Автор |
landing () |
Публикувано | 22.04.12 12:49 |
|
И аз като теб смятах, че има, ама- тц. Явно са ги рязали плътно, или знам ли. Повдигнах съседната, и тя остана повдигната, после съседната и мани! После вкарах един тънък нож отстрани да понатисна и почна да се мачка точно като вафлени кори, ама пресни, щях да скапя работата. Но понеже сърцето юнашко, перфекционистко, чистофайно не трае, снощи взех стълбата и почнах да повдигам и пускам цялата рамка, да тръскам просто. И се наместиха, ама трябвало да пусна тема, та да ме хване срам ква съм проста и така . Щото преди тва опосках нета и де що имаше строителен форум да видя другите кво правят, ама никой няма такъв проблем, начи аз съм злетака . Хубав ден!
| |
Тема
|
[re: landing]
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 23.04.12 02:02 |
|
"Явно са ги рязали плътно" аами то не се прави баш тъй, но си се оправила. да почерпиш!
| |
|
|
|
|