Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:47 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Превозване на фризернови  
Автор batDancho (самият той)
Публикувано30.11.11 15:35

Купих си фризер за вилата. Ракла. Обаче прав не се събира отзад в джипа, но ако го сложа да легне по гръб, ще се събере. Дали ще му навреди, ако го транспортирам така ?
Пътят е около 30 километра - половин час.

Тема Re: Превозване на фризернови [re: batDancho]  
Автор Xoлдън (стипендиант)
Публикувано30.11.11 16:19

Вероятно ДА!
Има тънкости при превоз на фризери и хладилници.Трябва да се возят в изправено положение.Има капилярни тръби и ако попадне масло в тях се запушват.по малко от минута е достатъччна да стане белята.Не рискувай.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Автор ha! (дрисльо)
Публикувано03.12.11 12:43

Пренесе ли го??
Няма проблем да го легнеш (ако не бива, то си го пише изрично в документите му). Задължително го пускаш чак 24 часа след последно местене

Тема Re: Превозване на фризер [re: ha!]  
Автор koza42 (новак)
Публикувано11.12.11 18:39

предполагам че вече си го напълнил,но щом е ракла той задължителоно си стои легнал и така се транспортира

Тема Re: Превозване на фризернови [re: koza42]  
Публикувано12.12.11 09:45

Не съм го напълнил още, ама един глиган обикаля около вилата и имам мерак да му отворя капака да скочи вътре

.
Засега отложих преместването, напролет ще търся ремарке и ще го превозвам прав, реших да не правя експерименти, защото най-вероятно ще са с фатален край /за фризера /

Тема Re: Превозване на фризернови [re: koza42]  
Автор ha! (дрисльо)
Публикувано12.12.11 13:27

Да бе, ама може да легне на тъй, може на инак
Бат Данчо, първо да се почерпите с ветеринаря, после ми пиши да намина да видя камината, че ми е мерак от години ;-)))

Тема Re: Превозване на фризернови [re: ha!]  
Публикувано13.12.11 08:50

Ама то си има технология

Първо запалвам пещта, дето толкова много ме оплюваха в този клуб, че няма да мога да си я направя сам, после, като светне хубаво, слагам го вътре да поседи два-три часа, след това на масата и каквото остане / ако остане / във фризера. След три часа в пещта всички видове трихинелози са годни за консумация.

Не че не го проверява ветеринаря всеки път, де.

ПП Ама и те ветеринарите се увълчиха на последък - искат задния бут, малко вратни пържоли и едната рибица за проверка

Автор ha! (дрисльо)
Публикувано13.12.11 16:16

Тогаз друга стратегия :-) Викни ме заедно с ветеринаря ;-)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.