|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
мини трошачка за камъни
|
|
Автор |
..niko.. (непознат
) |
Публикувано | 13.05.11 23:11 |
|
Здравейте
Интересува ме мога ли някъде от България да си купя подобна машинка:
ето и инфото към нея:
| |
Тема
|
Re: мини трошачка за камъни
[re: ..niko..]
|
|
Автор |
roum () |
Публикувано | 14.05.11 00:18 |
|
Интересно, камъни колкото нокът ли троши?
Незнам къде може да да се намери, но ако решиш да си направиш ето ти три основни типа
| |
Тема
|
[re: roum]
|
|
Автор |
koza42 (непознат
) |
Публикувано | 14.05.11 18:26 |
|
зависи за какво количество ти трябва,за каква скала ти трябва и от колко големи до колко малки ще ги трошиш,а ако ти е за 100 кила и не много големи до 100мм можеш и с чук.Можеш и сам да си направиш,ако можеш да рабтиш с шлосерски инструменти,което е за предпочитане, защото иначе ставаш клиент на фирмата производител за резервни части.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zafo_tza (непознат
) |
Публикувано | 07.09.11 12:18 |
|
Тази трошачка е чукова. Аз имам челюстни и валцови трошачки, както и мелници. Какъв материал искаш да трошиш? Дай едрини на късовете и размер, до който да се натроши материала. Не продавам машините, защото са служебни, но мога да свърша работата срещу заплащане, зависи от материала и количеството му цената на услугата.
| |
Тема
|
[re: zafo_tza]
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 07.09.11 16:05 |
|
Turns rock into a talcum power like dust
За какво е необходимо това?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
koza42 (непознат
) |
Публикувано | 10.09.11 19:31 |
|
имам такава но много по голяма- производителност 50-100 тона на час,троши от 60-80мм до 70% пясък.Мога да ти я продам а ти я ползвай за каквото искаш,ако си от занаята,можешда си вадиш хляба с нея.Само че размерите и са доста по големи от тезу на снимката.Иска се мислене и решаване.
| |
Тема
|
[re: koza42]
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 11.09.11 16:20 |
|
Кажи деее, за чий трошите камъцитеее???
Иска се мислене и решаване.
| |
Тема
|
[re: ha!]
|
|
Автор |
KeHkO (новак) |
Публикувано | 13.09.11 20:52 |
|
Ами основно трошат камъни и ги влагат в строителните смески - каменит, теракол, унифор и т. н.
Само че ми се виждат множко 50-100т на час, 5-10 по се връзва някак.
| |
Тема
|
[re: KeHkO]
|
|
Автор |
koza42 (непознат
) |
Публикувано | 15.09.11 10:10 |
|
то не е речено да работи 365 дни в годината-начукваш си колкото ти е необходимо за някакъв период и когато му дойде времето повтаряш упражнението и то ако е необходимо с някакви корекции.
Ако ме питаш защо не я ползвам аз ще ти припомня песничката "мястото ти е сторено ала ти е време минало"
| |
Тема
|
[re: KeHkO]
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 15.09.11 13:35 |
|
Първо, козата е голям майтапчия, второ 100% разлика в очакванията е най-малкото несериозно, съвсем показва доколко е несериозно. 50 тона или 100 тона звучи супер професионално, което хептен не се връзва. Та се връщаме на изходна позиция.
Здравей Коза, какси, какво правиш?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|