Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:53 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема мини трошачка за камънинови  
Автор ..niko.. (непознат )
Публикувано13.05.11 23:11

Здравейте

Интересува ме мога ли някъде от България да си купя подобна машинка:

ето и инфото към нея:

Тема Re: мини трошачка за камънинови [re: ..niko..]  
Автор roum ()
Публикувано14.05.11 00:18

Интересно, камъни колкото нокът ли троши?
Незнам къде може да да се намери, но ако решиш да си направиш ето ти три основни типа

Тема Re: мини трошачка за камънинови [re: roum]  
Автор koza42 (непознат )
Публикувано14.05.11 18:26

зависи за какво количество ти трябва,за каква скала ти трябва и от колко големи до колко малки ще ги трошиш,а ако ти е за 100 кила и не много големи до 100мм можеш и с чук.Можеш и сам да си направиш,ако можеш да рабтиш с шлосерски инструменти,което е за предпочитане, защото иначе ставаш клиент на фирмата производител за резервни части.

Автор zafo_tza (непознат )
Публикувано07.09.11 12:18

Тази трошачка е чукова. Аз имам челюстни и валцови трошачки, както и мелници. Какъв материал искаш да трошиш? Дай едрини на късовете и размер, до който да се натроши материала. Не продавам машините, защото са служебни, но мога да свърша работата срещу заплащане, зависи от материала и количеството му цената на услугата.

Тема Re: мини трошачка за камънинови [re: zafo_tza]  
Автор ha! (дрисльо)
Публикувано07.09.11 16:05

Turns rock into a talcum power like dust
За какво е необходимо това?

Автор koza42 (непознат )
Публикувано10.09.11 19:31

имам такава но много по голяма- производителност 50-100 тона на час,троши от 60-80мм до 70% пясък.Мога да ти я продам а ти я ползвай за каквото искаш,ако си от занаята,можешда си вадиш хляба с нея.Само че размерите и са доста по големи от тезу на снимката.Иска се мислене и решаване.

Тема Re: мини трошачка за камънинови [re: koza42]  
Автор ha! (дрисльо)
Публикувано11.09.11 16:20

Кажи деее, за чий трошите камъцитеее???

Иска се мислене и решаване.

Тема Re: мини трошачка за камънинови [re: ha!]  
Автор KeHkO (новак)
Публикувано13.09.11 20:52

Ами основно трошат камъни и ги влагат в строителните смески - каменит, теракол, унифор и т. н.
Само че ми се виждат множко 50-100т на час, 5-10 по се връзва някак.

Тема Re: мини трошачка за камъни [re: KeHkO]  
Автор koza42 (непознат )
Публикувано15.09.11 10:10

то не е речено да работи 365 дни в годината-начукваш си колкото ти е необходимо за някакъв период и когато му дойде времето повтаряш упражнението и то ако е необходимо с някакви корекции.
Ако ме питаш защо не я ползвам аз ще ти припомня песничката "мястото ти е сторено ала ти е време минало"

Тема Re: мини трошачка за камънинови [re: KeHkO]  
Автор ha! (дрисльо)
Публикувано15.09.11 13:35

Първо, козата е голям майтапчия, второ 100% разлика в очакванията е най-малкото несериозно, съвсем показва доколко е несериозно. 50 тона или 100 тона звучи супер професионално, което хептен не се връзва. Та се връщаме на изходна позиция.

Здравей Коза, какси, какво правиш?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.