Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:20 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема ХЕЛПнови  
Автор бaбa 3aйka ((бившия Заек))
Публикувано21.04.11 12:55

Някой може ли да ми каже от къде се купуват стеропорени яйца които после се украсяват за великден ? Знам , че темата е много закъсняла , но все пак се интересувам ?

Тема Re: ХЕЛПнови [re: бaбa 3aйka]  
Автор Sapiens (The Pope's Boss)
Публикувано21.04.11 13:06

Аз само мога да ти кажа, че СТЕРЕО е само звук, а яйцата би трябвало да са СТИРОПОРени...

"Добрите хора лесно се обичат, магията е да обичаш лошите..."

Тема Re: ХЕЛПнови [re: Sapiens]  
Публикувано21.04.11 14:52

Вместо да ми правиш забележки , кажи от къде мога да си закупя тези яйца . Ако някой е гледал предаването на Гала в понеделник знае за какво става въпрос .

Автор Sapiens (The Pope's Boss)
Публикувано21.04.11 20:48

Не е лошо да благодариш, когато някой те ограмотява и ти пречи да изглеждаш смешна...
А тъпи предавания като на Гала и Слави Трифонов отдавна не гледа нормалния български народ.
Не слушам и чалга, защото се уважавам достатъчно...

"Добрите хора лесно се обичат, магията е да обичаш лошите..."

Тема ех бабе... влачи :)нови [re: бaбa 3aйka]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано23.04.11 19:43

Ех бабе влачи

ако не отвори виж на сайта има си секция "великден". Това е фирма за китайски стоки на едро, така че ако ще го купуваш от магазин на дребно си имай 1 на ум че се продават с около 200-500% печалба... Аз лично бих пробил 2-3 нормални яйца и бих ги опразнил

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

Тема Re: ех бабе... влачи :)нови [re: Диaн]  
Публикувано23.04.11 23:36

Мерси за сайта , но не е това което търся . Тука ти продават всичко готово , а аз търся магазин от който да си закупя материалите и сама да си правя яйцата . Но все пак благодаря - интересни неща се предлагат .

Тема Re: ХЕЛП [re: бaбa 3aйka]  
Автор Triglav Zmei (gorianin)
Публикувано10.05.11 18:15

http://gretasart.com/index.php?route=product/product&path=86_155&product_id=1130

Тема Re: ХЕЛПнови [re: Triglav Zmei]  
Публикувано10.05.11 19:15

Голямо благодарско .

Автор Florimel (непознат )
Публикувано11.06.11 10:54

Зад Спортната палата близо до кръстовището на Вазов и Шишман има магазин - "Слънчоглед", за всякакви такива неща. Има някъде на Юри Венелин, но не съм ходила.

Тема Re: ХЕЛПнови [re: Florimel]  
Публикувано11.06.11 17:28

Голямо мерси.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.