|
Тема
|
ХЕЛП
|
|
Автор |
бaбa 3aйka ((бившия Заек)) |
Публикувано | 21.04.11 12:55 |
|
Някой може ли да ми каже от къде се купуват стеропорени яйца които после се украсяват за великден ? Знам , че темата е много закъсняла , но все пак се интересувам ?
| |
|
Аз само мога да ти кажа, че СТЕРЕО е само звук, а яйцата би трябвало да са СТИРОПОРени...
"Добрите хора лесно се обичат, магията е да обичаш лошите..."
| |
|
Вместо да ми правиш забележки , кажи от къде мога да си закупя тези яйца . Ако някой е гледал предаването на Гала в понеделник знае за какво става въпрос .
| |
|
Не е лошо да благодариш, когато някой те ограмотява и ти пречи да изглеждаш смешна...
А тъпи предавания като на Гала и Слави Трифонов отдавна не гледа нормалния български народ.
Не слушам и чалга, защото се уважавам достатъчно...
"Добрите хора лесно се обичат, магията е да обичаш лошите..."
| |
|
Ех бабе влачи
ако не отвори виж на сайта има си секция "великден". Това е фирма за китайски стоки на едро, така че ако ще го купуваш от магазин на дребно си имай 1 на ум че се продават с около 200-500% печалба... Аз лично бих пробил 2-3 нормални яйца и бих ги опразнил
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
Тема
|
Re: ех бабе... влачи :)
[re: Диaн]
|
|
Автор |
бaбa 3aйka ((бившия Заек)) |
Публикувано | 23.04.11 23:36 |
|
Мерси за сайта , но не е това което търся . Тука ти продават всичко готово , а аз търся магазин от който да си закупя материалите и сама да си правя яйцата . Но все пак благодаря - интересни неща се предлагат .
| |
|
http://gretasart.com/index.php?route=product/product&path=86_155&product_id=1130
| |
|
Голямо благодарско .
| |
|
Зад Спортната палата близо до кръстовището на Вазов и Шишман има магазин - "Слънчоглед", за всякакви такива неща. Има някъде на Юри Венелин, но не съм ходила.
| |
|
Голямо мерси.
| |
|
|
|
|