Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:21 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Седалкинови  
Автор avrabun (непознат )
Публикувано20.08.10 21:06

Карам Ford FIESTA 2000 г. Общо взето съм мн.доволен от автомобила. Единствено седалките отпред са малко къси като за мен. Имате ли представа с каква седалка може да се замени. Потърсих на старо от Фокус, но се оказаха на по широка шина отдолу. Благодаря.

Тема Re: Седалкинови [re: avrabun]  
Автор KeHkO (непознат)
Публикувано24.08.10 21:25

Седалки от мондео биха подхождали на фиеста...или направо мондео...вместо фиестичката

тоест не седалките са малки, а колицата...

Тема Re: Седалки [re: avrabun]  
Автор Genesis (да ме знаете)
Публикувано01.09.10 08:55

Не виждам къде ти е проблема, туй като шините на шейната винаги могат да се преработят.

Тема Re: Седалкинови [re: Genesis]  
Автор avrabun (непознат )
Публикувано03.09.10 21:17

дали могат? мисля че ги правят като капсуловани, т.е. каквито са - това е. не знам. мойта идея първоначално беше да си купя от тия хубавите, които ги продават за "спортни", но те са доста скъпички и затова реших да проверя дали някой може да де по добър съвет. Тhanx!!!

Тема Re: Седалкинови [re: avrabun]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано06.09.10 09:47

Преди време монтирах седялки от Форд Таунус на Рено 5

Става но ще трябва да се огледа добре и да имаш добър заварчик под ръка. Прави се "калъп" т.е. сваля се седялката и се прави копие на захващането на купето и вече се изрязва захващането на едната седялка и се заваря на другата.

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.