Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:34 15.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Търся коректна фирма за смяна на щрангове.нови  
Автор dani.miro (непознат )
Публикувано28.03.10 21:20

Търся коректна фирма за смяна на щрангове. Град София.
Почти всеки ден получавам рекламни брошури от фирми предлагащи смяна на щрангове. Прави ми впечатление, че предлагат от 10 до 50 (да правилно четете 50) години гаранция! До сега не ми се налагало да използвам техните услуги, затова много ви моля да ми предложите КОРЕКТНА, ТОЧНА, ИСТИНСКА, С НОРМАЛНИ ЦЕНИ фирма! Моля споделете вашия опит. От какво да се пазя и на какво да обърна внимание? Благодаря предварително!

Тема Re: Търся коректна фирма за смяна на щрангове.нови [re: dani.miro]  
Автор BиK (BMBD)
Публикувано29.03.10 08:43

понеже съм в тоя бранш ти казвам, че всичките са един дол дренки. Само дето някои лъжат повече.
А за 50-те години не си прочел правилно. Това е гаранцията на завода производител, което все едно е нищо.

Тема Re: Търся коректна фирма за смяна на щрангове. [re: dani.miro]  
Автор бaбa 3aйka ((бившия Заек))
Публикувано29.03.10 09:43

Ако искаш дай ми на лични някакъв телефон за връзка . Мой съсед се занимава с това , много са точни хората и чисто работят .Ша му дам телефона да ти се обади и ако те устройва , нямаш проблеми . А и от фирма кива оод кв. люлин предлагат такава услуга , и те са доста коректни .

Тема Re: Търся коректна фирма за смяна на щрангове.нови [re: BиK]  
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано31.03.10 20:12

То тва с гаранциите винаги е тма за забавления в бранша

Ти къде се запилщ бе мой? Не те мяркам насам тея последните 2-3 години.

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Тема Re: Търся коректна фирма за смяна на щрангове.нови [re: dani.miro]  
Автор WiseManCAx (I-Love-You...)
Публикувано02.04.10 08:36

Поискай да ти направят проект и оферта към този проект. В противен случай не са чули последната дума на техниката и задължително ще имаш мизерии. Не че като получиш проект няма да се пробват да те изпързалят, но по-лесно ще ти бъде да правиш рекламации след като им дадеш парите.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.