|
|
|
Тема
|
Хидроизолация на плосък покрив
|
|
| Автор |
Snuffy (член) |
| Публикувано | 24.02.10 23:50 |
|
|
Здравейте, установих, с огромно съжаление, че от покрива на гаража ми има течове на 2-3 места. Та питанета ми е как най-лесно и ефикасно може да се спре този теч? Покривът е излята бетонна плоча, но явно има пукнатини или...шупли на тези места и от там са течовете. Чувала съм за някакво покритие, което се нанася с четка, но трябва да издържа на ниски температури. Моля за съвети.
| |
|
Тема
|
Re: Хидроизолация на плосък покрив
[re: Snuffy]
|
|
| Автор |
Xoлдън (стипендиант) |
| Публикувано | 25.02.10 11:06 |
|
|
Има фирми за тая работа.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Vanka.ta (минаващ) |
| Публикувано | 25.02.10 19:52 |
|
|
Ако наистина имаш пукнатини то единственото правилно решение е хидроизолация с воалит. Ако смяташ че са само шупли то има доста мацила които времинно замацват положението и после пак опираш до воалита.Не знам от къде си?Иначе може да погледна за какво става въпрос.
спорът ражда истината а нуждата - изобретението
| |
|
Тема
|
[re: Xoлдън]
|
|
| Автор |
Snuffy (член) |
| Публикувано | 25.02.10 21:13 |
|
|
Да знам, че има фирми, но се съмнявам, че за 20 кв.м. ще се съгласят да дойдат в провинцията, пък и не съм сигурна какво ще направят. Така че ще се наложи да се справяме сами
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Xoлдън (стипендиант) |
| Публикувано | 26.02.10 08:46 |
|
|
Зифт ,газова бутилка,редуцир вентил,газова горелка и воалит.Ако мислиш ,че за 20 квадрата ще ти излезе ефтино?
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Дoдoв (спокоен) |
| Публикувано | 26.02.10 20:12 |
|
|
Правил съм точно такава изолация, какъвто е твоя случай. Сам можеш да си го направиш. Предварително се подготвя плочата, като се нанесе грунд, после с изолационното платно, горелката, и залепяш. Гледаш наклона, и застъпваш. Използвал съм изолационно платно на фирмата:
Не им правя реклама. Вземи си с посипка /малки частици камъчета отгоре/
| |
|
Тема
|
[re: Дoдoв]
|
|
| Автор |
цaпцapaп (непознат) |
| Публикувано | 27.02.10 11:49 |
|
|
Можеш да залепиш фибран (има такъв),замазка отгоре и завършваш с бардолин.Също се застъпва и то си е жив асфалт.Като се спече след време става пакет.Скъпичко е ама е ефектно,пък и красиво.
| |
|
|
|
вземи 1 кофа битум течен и мрежа става и за изолация и намажи 2-3слоя това е наи евтиното и лесно за теб
| |
|
|
|
|