|
Тема
|
Ваклин Христов
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 13.10.09 07:47 |
|
Нещо липсва. Някаква информация?
прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ
| |
Тема
|
Re: Ваклин Христов
[re: ha!]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 13.10.09 22:05 |
|
Ше му чукнем утре едно телефонче да го проверим
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
Тема
|
[re: *Плaмeн*]
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 14.10.09 00:01 |
|
Благодаря.
| |
Тема
|
[re: ha!]
|
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
Публикувано | 15.10.09 16:21 |
|
И той квоо?
| |
|
Аз ма! Бех се оттеглил от интернета поради инфлуенцоподобно състояние и последващ го мързел. Ама пък отхвърлих разни други работи. Между другото, има телефони за тая работа. Т'ва, че се държа естествено говорейки с теб, е цената да си говориш с мен. Всички я плащат, ти що чакаш на други да се свързвали?
Ключ нанайси. Имах един счупен, ама е в кофата някъде. Иначе всички на фордовете се чупят. Нали знаеш, форд и представител на малцинствена група умират от един път. Днес фаровете, утре задно дясно .... и до вечерта засинел и се подул.
| |
|
Да бе, лежиш си болен аз ти звъня да те проверя как си... да ти попия потта и бульонче, това да не е любов!
Някакви странни хора ме подпитваха за теб и тъй.
Оживя казваш и това-онова отхвърли. Ми добре.
| |
|
К'во т'ва либоф бе, душа?
Оживях. Еле па да ми беше звъннала, тогава да чуеш.
Мноу мразя да ме питат как си, ели пък да ми съчувстват. Съчувствието е много и даже излишно. Една свирка е къде къде по-добре приета от хленчещо "Как си?" по телефона.
А за форду, сори. Имаше такава махина в двора, ама замина за вторични. Джаджата е саморазпадаща се и се сменява много гадно. Демек, нов форд е добро решение... Алтернативата е външен ключ и пей сърце.
Иначе, докато си отпочивах от интернет и друга свестка суета, разглобих един компютърен томограф да му засвоя търкалото, високоволтовата част и паралелите на масата за пациента. Некой беше шамаросал лампата и детекторите преди мен, ама нейсе. Луксозна работа ти казвам. Т'ва, медицинската техника, темелно направена. Ако някъде нещо ще бракуват, давай знак. Имам сериозен интерес. Позициониращи системи за лъчева терапия, центрофуги, хроматографи .... изобщо, к'вот падне.
| |
|
|
|
|