|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Саниране на панелка?
|
|
Автор |
pitashtpar (непознат
) |
Публикувано | 27.09.09 13:32 |
|
Да санирам ли панелката?
т.е. да я облека отвън в стиропор или нещо подобно и да я измажа.
Разбирай да наема фирма да го свърши.
Мненията са противоположни - от "сакън недей!" до "само това отърва от конденза!"
Някой да сподели опит и мнения?
Предварително благодаря!
| |
|
Това което искаш да направиш е топлоизолиране,санирането е всичко да се доведе до период на събиране на панелите и заварка,тези заварки да се видят и заварят,усилят и да се замажат.Всички инсталации да се подменят,дограма,подови настилки,паркет,мокет или други,стените да се подновят с ново покритие,като отвън се изолират с топлоизолация.
| |
|
Категорично ДА!
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
Изолирай но добре подбирай изпълнителите.Т.е договори и гаранция.Ако мислиш само ей-така да хванеш някой сополанко щото да ти стъпи тънко,догодина ще питаш-в ква посока да хвана за да си събера стиропора
П.П. ама пусто като ме мързи да вадя снимки да покажа кво ства с изолациите по панелките........
Някой ден ще се наканя да ги вкарам в албум и да покажа! Обещавам.
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
Тема
|
Re: Саниране на панелка?
[re: *Плaмeн*]
|
|
Автор |
Xoлдън (стипендиант) |
Публикувано | 27.09.09 20:32 |
|
И като как да го подбира?
Трябва да ходи по махалата и да ги гледа как работят.
Класиката е маже се плоскостта с лепило ,слага се на стената ,дупчи се изолацията и стената и се набиват пластмасови дюбели 10-15 см.После се слага мрежа и се грундира.После се прави мазилка.
Може и без драна мазилката.Моята за 2 години не е мръднала.
| |
Тема
|
[re: Xoлдън]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 27.09.09 20:37 |
|
Холдъне,тука знаеш ли що фибран изпада като духне вятър? Найстина май трябва да снимам и да показвам.Затова му казвам на човека да се ослуша и да ползва препоръки(примерно от теб) щото масово или само лепят,или само на дюбел карат.Отврат е човеко-аз съм гледал и съм мигал недоумяващ как и с какъв акъл се вземат пари за тая работа,заеби!
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
Тема
|
|
|
Автор |
walkman™ (advanced lamer) |
Публикувано | 27.09.09 21:08 |
|
догодина ще питаш-в ква посока да хвана за да си събера стиропора
Догодина? Тук гледах един тарикат, дето тъй минал с тънко... След месец и половина, при първата буря - останали са точно две парчета от изолациата - един цял лист и едно парче, около половинка в другия край на апартамента.
Иначе верно - направиха му го бая евтино. И бързо. Ама сега не може да ги намери "майсторчетата"...
|
|
|
Автор |
Xoлдън (стипендиант) |
Публикувано | 27.09.09 21:11 |
|
Аз моите ги гледах като свекърва през цялото време.И понеже съм на първи етаж се вижда какво правят.
| |
|
Еми то всичките цигани станаха алпинисти,кво очакваш.Има и други чешити-дето за още по евтинко-си го лепят сами
И после се почва:ама олеле майко,защо така стана
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
Благодаря ви, но имам още едно питане:
А появява ли се мухъл, като се сложи фибран ?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|