Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:58 17.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема търся редукторнови  
Автор batDancho (самият той)
Публикувано21.09.09 21:14

Търся редуктор за малка мощност / 200 - 500 вата/ и с голямо предавателно число > 250. За предпочитане 500. Някой може ли да ме насочи в кои машини се използват такива или откъде да търся ?

Тема Re: търся редукторнови [re: batDancho]  
Автор Bakлин Xpиcтoв (по идеите)
Публикувано21.09.09 22:47

Русенската принцеса продава редуктори. Съпътстващ бизнес на шкембе чорбата и е. Това за нови.

Редуктори ремонтира един мъж в клуб Машиностроене. Питай там или прочети малко теми и ще го намериш. Мисля, че и продава. Това за рециклирани.

Редуктори се явяват по вторични. Например, преди месец, гледах в Мизия от големи фуражомелки. Ама бяха наистина големи. Това за неизвестно състояние на 80 стотинки до левче килото.

Във връзка с кризата много заводи са оставени на управление и материална отговорност на байчовците от охраната. Те са гладни щото е криза. Оферираш едни кинти и след определено време си снабден. Изборът на предприятие оставям на теб, защото във всеки регион закъсалите са различни като бранш.

За човекът от Машиностроене ... Намерих ти го, че е малко особено да търсиш нещо което ти е обяснено, но не си го видял...
gorodragnev@yahoo.com-0889713968-plovdiv

Редактирано от Bakлин Xpиcтoв на 21.09.09 22:54.

Тема Re: търся редукторнови [re: Bakлин Xpиcтoв]  
Автор Xoлдън (стипендиант)
Публикувано22.09.09 09:18

Мисля,че и от автомобилни чистачки става с малко преработка.Ама нямам идея каква им е мощността.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Тема Re: търся редукторнови [re: Bakлин Xpиcтoв]  
Автор ha! (дрисльо)
Публикувано22.09.09 12:45

Хе-хе.

прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ

Тема Re: търся редукторнови [re: ha!]  
Публикувано22.09.09 19:01

Ма дай му на човека един редуктор. Поне веднъж ще си давала нещо различно.

Публикувано22.09.09 19:22

Благодаря на всички отзовали се.
За чистачките от колата не бях се сетил, ще проверя там как е положението. А редуктора ми трябва, защото гледах по главната на Слънчев бряг разни чеверменца как се въртят и реших и аз да си имам

. Та затова ми трябва съвсем маломощен и някак да нагодя оборотите на прасенцето на 5-6 в минута, защото имам едно моторче със около 2800 об/мин.

Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано23.09.09 01:27

Ти като оня дето си намерил копче,и сега щял балтон да си купува по него

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Тема Re: търся редукторнови [re: *Плaмeн*]  
Публикувано23.09.09 07:07

Защо пък да съм намерил копче, даже и копче нямам.
Такива мънички моторчета по вторични колкото искаш, редуктор се търси, а оборотите в края ще ги догодя със верижните колела - нищо сложно, само да намеря редукторче.

Тема Re: търся редуктор [re: batDancho]  
Публикувано23.09.09 07:32

Търси самописец. Масово ги изхвърлят.

Автор ПETтeXXXXXa (дразнител)
Публикувано03.10.09 10:15

Имам много редуктори,ама много,много петнайсетина да са,но не продавам.
За чеверме,два купих,щото съм фен на всичко що е механика.Не можеш го забележиш че върти,пичът каза че точно за чеверме ги купували,слага се директно на оста. Идея нямам къде може да се ползва такава малка скорост.Двигателчета трифазно,но слабичко,да кажем 150 вата,а крайният вал е с диаметър 50 мм. и нагоре може би,тоест въртящ момент- гранде.
Иначе вълновите редуктори са тарикатски измислени,ама ти шсе занимаваш с глупости като те чета.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.