|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
търся редуктор
|
|
Автор |
batDancho (самият той) |
Публикувано | 21.09.09 21:14 |
|
Търся редуктор за малка мощност / 200 - 500 вата/ и с голямо предавателно число > 250. За предпочитане 500. Някой може ли да ме насочи в кои машини се използват такива или откъде да търся ?
| |
|
Русенската принцеса продава редуктори. Съпътстващ бизнес на шкембе чорбата и е. Това за нови.
Редуктори ремонтира един мъж в клуб Машиностроене. Питай там или прочети малко теми и ще го намериш. Мисля, че и продава. Това за рециклирани.
Редуктори се явяват по вторични. Например, преди месец, гледах в Мизия от големи фуражомелки. Ама бяха наистина големи. Това за неизвестно състояние на 80 стотинки до левче килото.
Във връзка с кризата много заводи са оставени на управление и материална отговорност на байчовците от охраната. Те са гладни щото е криза. Оферираш едни кинти и след определено време си снабден. Изборът на предприятие оставям на теб, защото във всеки регион закъсалите са различни като бранш.
За човекът от Машиностроене ... Намерих ти го, че е малко особено да търсиш нещо което ти е обяснено, но не си го видял...
gorodragnev@yahoo.com-0889713968-plovdivРедактирано от Bakлин Xpиcтoв на 21.09.09 22:54.
| |
|
Мисля,че и от автомобилни чистачки става с малко преработка.Ама нямам идея каква им е мощността.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
Хе-хе.
прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ
| |
|
Ма дай му на човека един редуктор. Поне веднъж ще си давала нещо различно.
| |
|
Благодаря на всички отзовали се.
За чистачките от колата не бях се сетил, ще проверя там как е положението. А редуктора ми трябва, защото гледах по главната на Слънчев бряг разни чеверменца как се въртят и реших и аз да си имам. Та затова ми трябва съвсем маломощен и някак да нагодя оборотите на прасенцето на 5-6 в минута, защото имам едно моторче със около 2800 об/мин.
| |
|
Ти като оня дето си намерил копче,и сега щял балтон да си купува по него
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
Защо пък да съм намерил копче, даже и копче нямам.
Такива мънички моторчета по вторични колкото искаш, редуктор се търси, а оборотите в края ще ги догодя със верижните колела - нищо сложно, само да намеря редукторче.
| |
|
Търси самописец. Масово ги изхвърлят.
| |
|
Имам много редуктори,ама много,много петнайсетина да са,но не продавам.
За чеверме,два купих,щото съм фен на всичко що е механика.Не можеш го забележиш че върти,пичът каза че точно за чеверме ги купували,слага се директно на оста. Идея нямам къде може да се ползва такава малка скорост.Двигателчета трифазно,но слабичко,да кажем 150 вата,а крайният вал е с диаметър 50 мм. и нагоре може би,тоест въртящ момент- гранде.
Иначе вълновите редуктори са тарикатски измислени,ама ти шсе занимаваш с глупости като те чета.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|