|
Тема
|
защо вертикални щори?
|
|
Автор |
ilimat (непознат
) |
Публикувано | 14.08.09 11:45 |
|
Защото нямат еквивалент по отношение на лукс, стил и елегантност. Неизискват никакво почистване и подръжка. Практични по отношение на няколко различни схеми на събиране - ляво, дясно и в двете посоки.
www.ilimat.com 0885848595
| |
|
Бах мааму. Аз пък заставам зад копринените пердета. Еквивалент са на лукс, стил и елегантност. Да си видял в Playboy, FHM и други списания за мъже някоя снимка пред щори? Пък било и вертикални. Единствено се ползват хоризонтални за да се получи чрез сянката "зебра" ефект, но това вече е поизтъркан похват.
| |
Тема
|
Що не ходиш
[re: ilimat]
|
|
Автор |
Xoлдън (стипендиант) |
Публикувано | 14.08.09 17:19 |
|
да ти го начукат манафите??
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
Аз смених дограмата неотдавна, сега търся щори. Обаче съм традиционалист. Искам такива, които се навиват на руло нагоре, от плат - като едновремешните. Само два модела видях досега. Едните бяха много хубави, но имат два паралелни водача отстрани, които искат прав ъгъл за ръб на дограмата, а моята е със заоблен ръб. Другите, които може да се сложат на всякаква дограма, не ми харесаха. Прекалено отдалечени са от самата дограма, на няколко сантиметра. Освен това, имат едно въже с пластмасови възели, което се дърпа и се чува един много неприятен скърцащ звук - все едно нещо се чупи.
Някой да е виждал в Пловдив нещо, което да ми свърши работа?
| |
|
|
|
|