Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:46 04.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Молба за помощ от търновцинови  
Автор tnt ()
Публикувано27.07.09 08:22

Моля ако има някой от Търново и знае телефони на магазини или борси, които продават пясък и фракции, както и координати на някой който извършва транспортни услуги със самосвал, да сподели.
Трябва да излея малко бетон (3-4кубика) в едно село край Търново (до Келифарево), но съм от Русе и не остава много време да дойда да си организирам на място нещата.
Благодаря предварително!

Тема Re: Молба за помощ от търновцинови [re: tnt]  
Автор wiz (100 тонa змей)
Публикувано27.07.09 10:15

като искаш да спестиш време що не купиш готов бетон от някои сериозен бетонов център? на твое място за такова количество така бих направил

No pain, no gain

Тема Re: Молба за помощ от търновцинови [re: wiz]  
Автор tnt ()
Публикувано27.07.09 10:34

За съжаление немога да излея наведнъж бетона и ще трябва да го правя на порции. Пък и къщата е на около 300м от последния асфалтиран път на баир и трудно се стига до нея особено от бетоновоз.

Автор Milley (tender_heart)
Публикувано28.07.09 12:59

Строителните фирми, които продават инертни материали, предлагат т.нар. суха смес за бетон в съответната пропорция пясък и фракция. Но по-евтино ще ти излезе, ако си купиш отделно пясък и отделно фракция и съотвено цимент. То така или иначе ще се бърка. За съжаление за Търново незнам, виж за Габрово мога да кажа, пък и намалихме цените на пясъка и фракцията наскоро, ама то ти е далече. Превозът ще ти излезе скъпо. Попитай в раздела на градовете в клуб "Велико Търново".

"Споделяйте знанията си с други. По този начин ще достигнете безсмъртие." Далай Лама<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Milley на 28.07.09 13:00.</EM></FONT></P>

Редактирано от Milley на 28.07.09 13:03.

Тема Re: Молба за помощ от търновцинови [re: Milley]  
Автор tnt ()
Публикувано28.07.09 13:58

Благодаря ти много за мнението!
Ще питам в другите клубове, но ако не те затруднявам да ме ориентираш за габрово как е и евентуално транспорт, защото ако не успея да се организирам от Търново ще трябва от Русе да наемам :)

Тема Re: Молба за помощ от търновци [re: tnt]  
Автор Milley (tender_heart)
Публикувано28.07.09 14:31

Продаваме пясък 50 лв. за 1 м3, фракция 30 лв. за 1 м3, цимент х 25 кг 5,70 лв. Превоз със ЗИЛ самосвал - 1,98 лв. на 1 км и се плаща в двете посоки /отиването и връщането/.

"Споделяйте знанията си с други. По този начин ще достигнете безсмъртие." Далай Лама

Тема Re: Молба за помощ от търновцинови [re: Milley]  
Автор tnt ()
Публикувано28.07.09 15:08

Пробвах да ти пратя бележка!

Тема бетоновоз?нови [re: tnt]  
Автор wiz (100 тонa змей)
Публикувано29.07.09 20:25

що мислиш че може да се стигне с камион с пясък а не може с бетоновоз?

аз съм виждал същите видове камиони които карат пясък да са направени като бетоновоз

така че мисля може да се стигне с бетоновоз
прав ли съм?

например този

No pain, no gain

Редактирано от wiz на 29.07.09 20:27.

Тема Re: бетоновоз?нови [re: wiz]  
Автор tnt ()
Публикувано30.07.09 09:02

Със сигурност си прав!

Автор tnt ()
Публикувано31.07.09 08:10

Благодаря на всички които се включиха!
Проблема е решен с Милата помощ на клубар!
С най-добри пожелания!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.