|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Микровълновата не върти, ма си работи   |  |  | Автор | Kaily (непостижима) |  | Публикувано | 02.06.09 20:49 |  |  | 

Това проблем ли е?
 След като горя веднъж и я влачихме дваж на безплатен ремонт, сега я забелязах, че пък не върти. Де да знам от кога.
 Иначе си върши работа.
 Ко да я правя и мога ли да си гилам така?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Микровълновата не върти, ма си работи  [re: Kaily] |  |  | Автор | wiz (100 тонa змей) |  | Публикувано | 02.06.09 20:58 |  |  | 

според мен единствения проблем които може да има е че не пече по равно навсякъде

за по сигурно питай и други щото не се занимавам с такива печки всеки ден

No pain, no gain

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Микровълновата не върти, ма си работи
[re: Kaily] |  |  | Автор | ha! (дрисльо) |  | Публикувано | 02.06.09 21:10 |  |  | 

У мойте книги си пише, че си специална и Съдбата ти отделя специално внимание, Дава ти повечко знаци. У твойте книги пише ли нещо за разчитането на такива знаци?

прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Микровълновата не върти, ма си работи  [re: ha!] |  |  | Автор | Kaily (непостижима) |  | Публикувано | 02.06.09 21:14 |  |  | 

О, ма ти тука ли си, мари?
 Беше зачезнала по едно време, после на мен за известен период време не ми се разваляше нищо, та не съм надниквала тука.
 А че съм специална, спор нема, ако искаш, можем да поговорим за мен си, ма чеки първом да реша проблема с микровълновата.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Микровълновата не върти, ма си работи  [re: wiz] |  |  | Автор | Kaily (непостижима) |  | Публикувано | 02.06.09 21:14 |  |  | 

Мерси.
 Ако не пече отвсякъде, майната и, на мен ми трябва да ми притопля.
 Немам нерви да я влача повече по майстори.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Микровълновата не върти, ма си работи  [re: Kaily] |  |  | Автор | ha! (дрисльо) |  | Публикувано | 02.06.09 21:25 |  |  | 

Тц. Когато една съдинка е ледена от една страна и гореща от друга страна, посредата има напрежения.
 Купи си една печка от промоция за 70лв, и да е с врътки, не с бутони и си готова за идните 7-8 години. Откъм микровълнови. Ако искаш.
 А тази я изнеси до контейнера, където им е мястото на всички "така се прави" и " като хората".
 Без майтап.

прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Микровълновата не върти, ма си работи  [re: ha!] |  |  | Автор | Kaily (непостижима) |  | Публикувано | 02.06.09 22:13 |  |  | 

И ко като създава напрежение?
 В сми не може ли да си притоплям манджите, пък докато изкара. Или ще бухне и ще ми иде къщичката?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Микровълновата не върти, ма си работи  [re: Kaily] |  |  | Автор | Bakлин Xpиcтoв (по идеите) |  | Публикувано | 03.06.09 07:31 |  |  | 

Нищо нема 'а ти иде. Пробърквай на 20 до 30 секунди и си питай ... Като спре и да топли, я остави до кофата. Цвенокожите на цветно мноу се радват. Там има къде половин кило цветно.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Микровълновата не върти, ма си работи  [re: Kaily] |  |  | Автор | Totopet (познат) |  | Публикувано | 03.06.09 07:57 |  |  | 

Понякога въртенето е чрез ремъчна предавка от вентилатора.От температура и мазнини в лагери почва да "буксува".Промиване с спирт и смазване е нужно,може би

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Микровълновата не върти, ма си работи  [re: Totopet] |  |  | Автор | Kaily (непостижима) |  | Публикувано | 03.06.09 14:14 |  |  | 

Койе това да промивам? Отдолу под стъклената чиния де що видя ли?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |