Тема
|
K стъкло
|
|
Автор |
pacofazomera (новак) |
Публикувано | 11.05.09 22:17 |
|
днес един познат ми сложи новата дограма(с това се занимава ) но му бях поръ4ал да е с К стъкло но днес като монтираха стъклопакетите изобщо не се замислиха кат да бъдат а съм 4увал 4е за К стъклото има зна4ение са две думи как мога да разбера дали не ме е прекарал с обикноено стъкло или си е К стъкло и дали е уцелил посоката на постажяне на пакетите
|
|
|
ще можеш да си пържиш яйца на него. Това при условие че е объркалмонтажа и е К-стъкло.
|
|
|
а как се познава к ли е или обикновен джам
|
|
|
как в предната фирма познахме че е объркано.
Инак според мен не се познава лесно, писали са тук ама не знам дали е вярно:
|
|
|
хаха това с запалката работи :)зна4и от вътре като светна с запалката няма разлика в пламъците оба4е ако светна от външната страна на стъклопакета единия пламък 4ервенее! хубавото е 4е и двата стъклопакета са еднакво ориентирани (това не пре4и и двата да са наобратно и да пържа яица по тях :)
Редактирано от pacofazomera на 12.05.09 00:57.
|
|
|
За да не се чудиш ти и други хора за напред си поръчвайте тройни стъклопакети с обикновени стъкла.Предимството на Ка стъклото се проявява през зимата.Питай твоя приятел лятото какво правим?
На практика такива стъкла вероятно би трябвало да имат приложение в северните страни , където има голяма зима а лятото е по скоро за яке от колкото за къси гащи ;)
С две думи такова стъкло е една голяма глупост да се предлага в страни където температуртите през лятото минават 40 градуса.
Започвай да мислиш за щори и климатици от сега че лятото идва ;)
|
|
Тема
|
Външна щора
[re: Lenor]
|
|
Автор |
jamie (градинар) |
Публикувано | 13.05.09 21:46 |
|
или капаци вършат отлична работа, ние използвахме самозалепващо полупропускливо фолио отвън (беше в службата все пак).
|
|
|
и какво лятото вси4ката топлина в стаята и К стъклото не и позволява да излезе навън и се полу4ава сауна така ли?
|
|
|
А бе хора , хвърляте ме в размисъл . В една от стаите имам дограма с К+ стъкло , ама пламъка и от двете страни си е жълт .Пробвах със запалка . А не ми се мисли как в провинцията преди близо две години сложих такова стъкло на три големи прозореца .
|
|
|
но мисля че при нас бяха допуснали грешка с монтаж - затова наистина стана така че правеше сауна. На допир почти изгаря кожата през лятото.
|
|