Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:40 22.10.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема K стъклонови  
Автор pacofazomera (новак)
Публикувано11.05.09 22:17

днес един познат ми сложи новата дограма(с това се занимава ) но му бях поръ4ал да е с К стъкло но днес като монтираха стъклопакетите изобщо не се замислиха кат да бъдат а съм 4увал 4е за К стъклото има зна4ение са две думи как мога да разбера дали не ме е прекарал с обикноено стъкло или си е К стъкло и дали е уцелил посоката на постажяне на пакетите

Тема Като напече слънцето,нови [re: pacofazomera]  
Автор jamie (градинар)
Публикувано11.05.09 23:26

ще можеш да си пържиш яйца на него. Това при условие че е объркалмонтажа и е К-стъкло.

Тема Re: Като напече слънцето,нови [re: jamie]  
Публикувано11.05.09 23:32

а как се познава к ли е или обикновен джам

Тема Разказах ти [re: pacofazomera]  
Автор jamie (градинар)
Публикувано11.05.09 23:43

как в предната фирма познахме че е объркано.
Инак според мен не се познава лесно, писали са тук ама не знам дали е вярно:

Тема Re: Разказах тинови [re: jamie]  
Публикувано12.05.09 00:40

хаха това с запалката работи :)зна4и от вътре като светна с запалката няма разлика в пламъците оба4е ако светна от външната страна на стъклопакета единия пламък 4ервенее! хубавото е 4е и двата стъклопакета са еднакво ориентирани (това не пре4и и двата да са наобратно и да пържа яица по тях :)

Редактирано от pacofazomera на 12.05.09 00:57.

Тема Re: K стъклонови [re: pacofazomera]  
Автор Lenor (Прасето)
Публикувано13.05.09 17:33

За да не се чудиш ти и други хора за напред си поръчвайте тройни стъклопакети с обикновени стъкла.Предимството на Ка стъклото се проявява през зимата.Питай твоя приятел лятото какво правим?
На практика такива стъкла вероятно би трябвало да имат приложение в северните страни , където има голяма зима а лятото е по скоро за яке от колкото за къси гащи ;)
С две думи такова стъкло е една голяма глупост да се предлага в страни където температуртите през лятото минават 40 градуса.
Започвай да мислиш за щори и климатици от сега че лятото идва ;)

Тема Външна щоранови [re: Lenor]  
Автор jamie (градинар)
Публикувано13.05.09 21:46

или капаци вършат отлична работа, ние използвахме самозалепващо полупропускливо фолио отвън (беше в службата все пак).

Тема Re: K стъклонови [re: pacofazomera]  
Публикувано14.05.09 08:03

и какво лятото вси4ката топлина в стаята и К стъклото не и позволява да излезе навън и се полу4ава сауна така ли?

Тема Re: Разказах тинови [re: jamie]  
Автор бaбa 3aйka ((бившия Заек))
Публикувано14.05.09 08:50

А бе хора , хвърляте ме в размисъл . В една от стаите имам дограма с К+ стъкло , ама пламъка и от двете страни си е жълт .Пробвах със запалка . А не ми се мисли как в провинцията преди близо две години сложих такова стъкло на три големи прозореца .

Тема Не съм задълбавал,нови [re: pacofazomera]  
Автор jamie (градинар)
Публикувано14.05.09 21:55

но мисля че при нас бяха допуснали грешка с монтаж - затова наистина стана така че правеше сауна. На допир почти изгаря кожата през лятото.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.