|
Тема
|
Блиндирани домашни врати
|
|
Автор |
11OOO-1-111O (SSA corp.) |
Публикувано | 21.02.09 17:54 |
|
Всеки, който се е интересувал от закупуването на блиндирана входна врата сигурно е попадал на изключително евтини и едновременно красиви врати.
Например като тези:
Предлагам на вашето внимание един видеоклип направен в Русия и посветен на качеството на тези врати. Дет се вика щеше да бъде много смешно ако не беше тъжно
| |
Тема
|
Re: Блиндирани домашни врати
[re: 11OOO-1-111O]
|
|
Автор |
BиK (BMBD) |
Публикувано | 23.02.09 07:50 |
|
мене ония ден ме разбиха, къщата де, та сега и аз си търся ама офертите са от 800 на горе като не броиме китайските и сега се чудя какво да правя.
Дайте оферти?
| |
Тема
|
[re: BиK]
|
|
Автор |
3aeka (пухкав) |
Публикувано | 23.02.09 11:10 |
|
Аз съм 20 години с врата на кодкии и съм страшно доволна.Тогава когато я сложихме дадохме 13 000 лева , при се , че другите бяха по 6-7 000 лева , но не съжалявам .
| |
Тема
|
[re: 3aeka]
|
|
Автор |
L.M. () |
Публикувано | 15.04.09 18:23 |
|
super i az si tursq wrata na codkey ...samo deto takawa firma wetche njama , a i edwa li e imalo njakoga : eventualno samo patrona ti e bil na codkey i to samo nadpisa ...i wse pak ako njakoi iznameri kontakti na taz firma da dawa ;-)))
www.bikearea.org
http://www.mounteq.com/the_bulgarian_mountains/index.htm
| |
Тема
|
[re: BиK]
|
|
Автор |
dinamitko (избухлив) |
Публикувано | 15.04.09 18:59 |
|
Чувал съм, че по цената на вратата се определяло, това, което се крие зад нея... Май няма врата или ключалка, която не може да се продолее. Аларма + застраховка "имущество". Набележат ли те, спасение няма.
| |
Тема
|
[re: dinamitko]
|
|
Автор |
BиK (BMBD) |
Публикувано | 16.04.09 07:42 |
|
нема, нема. Аз си сложих хубава блиндирана врата за камара пари и съм доволен и и се радвам много ама като знам, че ако я разбият ще ми отворят пак разходи, заеби.
| |
Тема
|
Re: Кодкей
[re: L.M.]
|
|
Автор |
3XL (чалнат) |
Публикувано | 17.04.09 07:49 |
|
Понеже имаш съмнения дали имало такава фирма в Бг - да имаше и правеше патрони и врати, но не по занаятчийски начин, затова цената им бе висока. Сега пак има Кодкей текнолоджис ООД - с името и специалистите- само че на друга площадка и с друг собственик , по известна като "Сонико"
| |
|
|
|
|