|
Тема
|
За тоалетното казанче
|
|
Автор |
gogo163 (непознат
) |
Публикувано | 06.04.09 19:50 |
|
Преди време станах горд собственик на моноблок в кенефа. До тук добре, ама хлапетата видяха сметката на казанчето му. Та директно на въпроса
Намерих казанче за моноблок,което се продава отделно. има обаче проблем. Междуцентровото разстояние е различно.....145мм а долната част, която е здрава е 155. Някой може ли да каже как да разпиля отворите, че да ми станат.
отговори от типа....пили с пила,ща бъдат разгледани, но няма да бъдат взети под внимание
Та, ако знае някой, начин за оправяне с порцелан....ще бъда безкрайно благодарен и напред със 150кинта
Благодаря предварително
| |
Тема
|
Re: За тоалетното казанче
[re: gogo163]
|
|
Автор |
dikobraz (каналитик) |
Публикувано | 06.04.09 22:43 |
|
щом пишеш тук предполагам се досещаш за отговора. нещо от типа на диамантина но не диск за флекс а свердло с диамантина. но смятам че цената му ще е съизмерима с нази на оригиналното казанче.
още повече че ще пилиш чинията. .
нещо от типа на свердло с накрайник като камъка на Шмиргел. и бавни обороти и търпение.
до смяна на чинията
колкото повече работим
толкова повече грешим.
да не допускаме повече грешки.
| |
Тема
|
[re: gogo163]
|
|
Автор |
Диaн (uguoT) |
Публикувано | 07.04.09 10:50 |
|
Какво разбираш под "междуцентрово разстояние" - аз го разбирам че не ти пасват дупките за болтовете които пристягат казанчето и чинията. На прав път ли съм или???
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
Тема
|
[re: Диaн]
|
|
Автор |
gogo163 (непознат
) |
Публикувано | 07.04.09 17:35 |
|
Правилно разбираш. Не идваХА дупките. Големите дупки са за да кажа, че вече идват.
абразивно цилиндлично камъче, дрелка и вода......стана работата , макар и с доста зор.
| |
|
|
|
|