Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:03 06.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Блиндирани домашни врати  
Автор 11OOO-1-111O (SSA corp.)
Публикувано21.02.09 17:54

Всеки, който се е интересувал от закупуването на блиндирана входна врата сигурно е попадал на изключително евтини и едновременно красиви врати.
Например като тези:

Предлагам на вашето внимание един видеоклип направен в Русия и посветен на качеството на тези врати. Дет се вика щеше да бъде много смешно ако не беше тъжно

Тема Re: Блиндирани домашни вратинови [re: 11OOO-1-111O]  
Автор BиK (BMBD)
Публикувано23.02.09 07:50

мене ония ден ме разбиха, къщата де, та сега и аз си търся ама офертите са от 800 на горе като не броиме китайските и сега се чудя какво да правя.

Дайте оферти?

Тема Re: Блиндирани домашни вратинови [re: BиK]  
Автор 3aeka (пухкав)
Публикувано23.02.09 11:10

Аз съм 20 години с врата на кодкии и съм страшно доволна.Тогава когато я сложихме дадохме 13 000 лева , при се , че другите бяха по 6-7 000 лева , но не съжалявам .

Тема Re: Блиндирани домашни вратинови [re: 3aeka]  
Автор L.M. ()
Публикувано15.04.09 18:23

super i az si tursq wrata na codkey ...samo deto takawa firma wetche njama , a i edwa li e imalo njakoga : eventualno samo patrona ti e bil na codkey i to samo nadpisa ...i wse pak ako njakoi iznameri kontakti na taz firma da dawa ;-)))

www.bikearea.org

http://www.mounteq.com/the_bulgarian_mountains/index.htm

Тема Re: Блиндирани домашни вратинови [re: BиK]  
Автор dinamitko (избухлив)
Публикувано15.04.09 18:59

Чувал съм, че по цената на вратата се определяло, това, което се крие зад нея... Май няма врата или ключалка, която не може да се продолее. Аларма + застраховка "имущество". Набележат ли те, спасение няма.

Тема Re: Блиндирани домашни вратинови [re: dinamitko]  
Автор BиK (BMBD)
Публикувано16.04.09 07:42

нема, нема. Аз си сложих хубава блиндирана врата за камара пари и съм доволен и и се радвам много ама като знам, че ако я разбият ще ми отворят пак разходи, заеби.

Тема Re: Кодкейнови [re: L.M.]  
Автор 3XL (чалнат)
Публикувано17.04.09 07:49

Понеже имаш съмнения дали имало такава фирма в Бг - да имаше и правеше патрони и врати, но не по занаятчийски начин, затова цената им бе висока. Сега пак има Кодкей текнолоджис ООД - с името и специалистите- само че на друга площадка и с друг собственик , по известна като "Сонико"

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.