Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:47 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Търся някаква плоскост, дайте акъл.нови  
Автор rapraмeл ()
Публикувано28.11.08 17:36

Правя си кора на петата врата на комбито, за мога да си оставям багаж без да се вижда.Талашита отпада много е тежък растонието е 130см и се опасявам че ще се огъне в жегите от собствената си тежест.Имаше идея за OSB ама не съм работил с такъв материал и не знам.Мислех за поликарбонатни плоскости от по-дебелите ама и те май се огъват.Имах идея и за шперплат...Абе дая се оплетох,много ми харесва поликарбоната но нито знам откъде да го купя нито дали ще издържи.Моля дайте акъл че моя свърши.

Тема Re: Търся някаква плоскост, дайте акъл.нови [re: rapraмeл]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано28.11.08 18:13

Като за начало се разходи из моргите понякога изскачат такива кори хем че не са евтини че много често дават фира или някой ги оплесква заради тонколони.
Иначе по разни комбита съм виждал задна кора тип "хармоника" и мисля че се монтира допълнително - има си релси от двете страни и се сгъва на гърба на седялката, ако не се лъжа съм я виждал по VW и по-точно по пасатите, много по-удобно е от нормалната кора тип плоскост защото имащ достъп до цялото багажно отделение. Поразтърси се, една таква "кора" е много по-удобна и пракична ако товариш често отзад ми се струва.

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

Тема Re: Търся някаква плоскост, дайте акъл.нови [re: Диaн]  
Автор rapraмeл ()
Публикувано28.11.08 18:23

Абе така е ама кора под 300 лв. няма и то на запад тука въобще няма а нова е 800лв. при вносителя.Аз останах като гръмнат като ми каза девоичето в магазина.Направо са откачили.

Автор Диaн (uguoT)
Публикувано29.11.08 07:39

каква е колата ако не е тайна?? то като се замисля мога да ти дам моята под 800 барабар с газовото и мп3-ката.... а кората и е здрава

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано29.11.08 08:10

Да не се обърка нещо с нулите бе човек?

Или колата е 2008-а?

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Тема Re: Търся някаква плоскост, дайте акъл.нови [re: *Плaмeн*]  
Автор rapraмeл ()
Публикувано29.11.08 08:50

Колата е 2000г и е Фиат Улис (или Пежо 806 се тая)

Автор Linchpin (откровен)
Публикувано29.11.08 10:11

Отиваш до някой магазин за ламиниран паркет и ги попитай да ти продадат(подарят) от плоскостите, които слагат най-отдолу на палета с лам.паркет.Ако ти се види тънко-изрежи си две еднакви и ги тапицирай в комплект, но по принцип 7-8мм дебелина мисля е достатъчна.

Тема Re: Търся някаква плоскост, дайте акъл.нови [re: Linchpin]  
Автор silverado (добродушен)
Публикувано29.11.08 11:26

Ако си в София отскочи до Практикер Люлин.Там видях че ги изхвърлят тези опаковъчни плоскости.Отзад на товарния портал.

Тема Re: Търся някаква плоскост, дайте акъл.нови [re: Диaн]  
Автор Blake (пристрастен)
Публикувано30.11.08 11:02

много струват тези кори наистина, а и рядко се намират. за нова - няма смисъл изобщо...

Автор Шeмeтнa (Cryin')
Публикувано02.12.08 17:03

OSB-то също доста се огъва, мисля че МДФ плоскост ще ти свърши по-добра работа за целта. Има ги в Практикер и ги кроят по размер на клиента. А ако смяташ да товатиш нещо отгоре му, забрави за поликарбоната, няма да издържи, а и цените му са....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.