Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:57 17.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Нова шашкъниянови  
Автор silverado (добродушен)
Публикувано04.11.08 19:11

Скоро не съм се палил по глупости и ей го на изби накрая. Лятос бях по линия на НЗОК на мин. бани. И там легнах под една готина машинка. Де да беше чужда булка, ама не. Та машинката се казваше АМПЛИПУЛС 4 -Руска сигурно, защото пред буквата ;С; имаше мягкий занак.Много приятни ел импулси пускаше-хакат ти две по две цинкови пластинки в две платнени кесийки намокрени със солен разтвор-морска луга някъде по гърба или варата и пускат ток на импулси + и - и ги редуват. Както казва Краси Радков- егаси кефа. Та по същество- в гугъла я има като изображение и сигурно и като характеристики. И искам да попитам тукашните спецове- с помоща на новите технологии и с по-мъничко парици може ли това чудо да си го доставя в къщи. Лугата лесна-останалото трудно. Досещам се и какви кодоши ще отнеса тук, но ще се опитам да ги игнорирам. Ако пък стане-печелим всички направи самовци.

Тема Re: Нова шашкъниянови [re: silverado]  
Автор Bakлин Xpиcтoв (по идеите)
Публикувано04.11.08 19:55

Батка, евтините свирки за непретенциозни клиенти в София са вече на 5 лева. К'ви импулси, к'во правене, к'ва електроника? За 20 кинта сателит с наелектризиране може да си поръчаш от студентка втори курс на лъвов мост. Не харчи пари за глупости!

Тема Re: Нова шашкъниянови [re: Bakлин Xpиcтoв]  
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано04.11.08 21:24

Брейййй,световната финансова криза вече ни е връхлетяла и нас-всичко поевтинява.Засега в софия,после и в други градове(дай боже)

Щото тука по морето явно ше ни размине финансовия крах-цените на този вид услуги се качват напук на сгромолясването на цена за барел на Уолтсрийт.
Свирка под 10 кинта не мое се намери и от грозна циганка,а и на пазарлъци не носят вече-твърда тарифа!Отстъпки само ако заявиш желание да плащаш за пълна програма

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Тема Re: Нова шашкъниянови [re: *Плaмeн*]  
Публикувано06.11.08 18:53

От нийде взорът надежда не види. Май?

Публикувано06.11.08 19:02

Към Ваклин. Трябва ми за дългите зимни вечери-не мисля да ги прекарвам на Лъвов мост.Гледам и по околовръстното пак са се навъдили. Сигурно ще вземат главата на някой полицейски шеф заради тях.

Публикувано06.11.08 19:11

Но можеш да докараш "Лъвов мост" в спалнята. Единственото за което си заслужава да живееш в София. В малките градове са некви срамливи. Искат почерпка, ухажване, разговори. Един вид, само губене на време за теб.

Публикувано06.11.08 19:17

Напълно съм съгласен с теб.А за машинката знаеш ли нещо?Ако я опиташ, ще забравиш за всякякви мостове. Е, за свирките не гарантирам.

Автор batDancho (самият той)
Публикувано06.11.08 20:43

Да не си бил на Влас ?
Там ме работиха с една такава машинка, защото почнах да накуцвам с единия крак.
След 10 дена електрошокова терапия куцах и с двата

Публикувано06.11.08 20:44

Свирката си е истината. Хем евтино, хем чисто...

Като вица за чукчето дето ходил в Москва и в един магазин една продавачка му предложила да си купи боксерки. Попитал я чукчето за какво са му, а тя казала, че е по-топло и по-чисто. Качил се чукчето на влака след покупката. Пристигнал в родната тундра и вече на своя територия му се доходило по голяма нужда. Клекнал той, но понеже никой не му казал, че боксерките се свалят, свършил работа направо в тях. Станал и си казал ... ех вярно е по-топло. Погледнал за себе си. Нищо. Вярно е и по-чисто, казл си той.

За токотерапията мога да споделя идеи само за направа на домашен електрически стол. Ползваш го веднъж, ама с кеф.

Тема Re: Нова шашкъниянови [re: batDancho]  
Публикувано06.11.08 21:06

Хем ме обезсърчихте, хем ме разсмяхте-благодаря ви.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.