Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:21 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема стъклокерамичен котлоннови  
Автор pad ()
Публикувано02.11.08 14:18

Здравейте, предстои ми ремонт на кухнята и вчера в нета вижте какво открих:
http://archzine.com/wp-content/uploads/2008/09/drawerkitchen_fr.jpg

Та питане то ми е: Е ли е възможно да се направи такова нещо и с обикновен стъклокерамичен плот "подпъхнат" под фурна за вграждане, която ще е на второ ниво тоест над работния плот. Така когато ми трябват котлони си ги издърпвам, а после като си свърша работа и поизстинат си ги прибирам под фурната и работния плот е свободен за друг вид дейност.
Какви изненади мога да очаквам по време на експлоатация.
Котлоните с които разполагам изискват само два сантиметра въздушна междина под тях за проветрение.

Тема Re: стъклокерамичен котлоннови [re: pad]  
Автор Blake (пристрастен)
Публикувано03.11.08 10:15

мисля, че няма особен проблем, ако внимаваш да не го затвориш веднага след упортеба (щото не изстива веднага). Освен това, ако е със сензорни бутони, отгоре трябва да имаш малко повече място, щото бутоните хващат не само при допир (при мене на котлони Gorenje бутоните задействат и когато пръста ми е на 1-2 см над бутона).

Автор Genesis (да ме знаете)
Публикувано03.11.08 12:25

Това, кето е показано на снимката е плот за поддържане топло яденето, а не за готвене.

Автор _Mepakлия_ (Инженер)
Публикувано03.11.08 12:59

ако плота ти е индукционен ще е по добре защото остава студен. Другото е че чекмеджето на което ще е монтиран плота трвбва да е доста здраво тъй като ако сложиш две тенджари собено ако едната по голяма ще се изкливят водачите. На снимката е показан плот с един котлон само.

Тема Re: стъклокерамичен котлон [re: _Mepakлия_]  
Автор pad ()
Публикувано03.11.08 13:21

Аз смятам котлоните да ги изтеглям странично по работния плот като отдолу точно поради причината да не се изкривят водачите мога да монтирам мебелни колелца.
Това от колко хващат сензорите не съм го пробвал но довечера ще го изтествам.

Автор wiz ()
Публикувано03.11.08 15:39

ми що просто не ползваш котлоните за плот като изстинат?

No pain, no gain

Тема Re: стъклокерамичен котлоннови [re: wiz]  
Автор pad ()
Публикувано03.11.08 16:12

Ми щот не е същото, а и те са правени да бъдат котлони а не плот

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.