Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:39 15.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Чешма на дворанови  
Автор pepiJun (непознат )
Публикувано03.11.05 17:06

Здравейте Сръчковци,
Може ли да ми кажете къде мога да видя идеи за изграждане на дворна чешма??? Нали се сещате - такива иззидани с разни камъни в различна форма...
Също така искам идея за оформяне на кладенеца - чоже би и той облепен с камък или нещо подобно....
Благодаря ви

Тема Re: Чешма на дворанови [re: pepiJun]  
Автор brock (Mondeo 1.6 16V)
Публикувано04.11.05 11:09

ХОРА - ползвайте търсачките - те за това са измислени - за да търсите

чешма -

кладенец -

Тема Re: Чешма на дворанови [re: brock]  
Автор pepiJun (непознат )
Публикувано07.11.05 14:52

Много благодаря

Тема Re: Чешма на дворанови [re: pepiJun]  
Автор magicstone (непознат )
Публикувано13.10.08 18:43

Zdravej:)
Az pravya 4eshmi, Razgledaj ako iskash: www.bgstones.net

Тема ...с фактура на шльокавица [re: magicstone]  
Автор hladnika (brujo)
Публикувано13.10.08 21:59

чакай да минат още 3 години и ще си поръчам

....

*ба бъ** дир* бля
св. св. електрон и неговите протони
чукча-читател

Тема Re: Чешма на дворанови [re: magicstone]  
Автор hidrazin4o (член)
Публикувано13.10.08 22:13

Мислишли че човека за ТРИ години не си е направил чешмата?! А и това:

си е доста недодялано, особенно турския шибърен кран от битака и PVC бутилките с мляко.Да не говорим пък за изгнилите ябълки и пластмасови буркани и бутилки тук: и отново същия смотан кран.
Иначе в това :
има нещо интересно, но само там.
Определено ще трябва да си наемеш свестен фотограф.

Тема Re: Чешма на дворанови [re: hidrazin4o]  
Автор svobodenzidar (lucidus ordo)
Публикувано13.10.08 22:35

хаххахаахахаа немога да се въздържа и аз.........има си всичко......итонг, тухла теракот, бетон, дърво, натурален камък, дялъ(а)н камък че и речен.......Нямам думи пуснете ги при архитектите тези снимки...
П.С. има и керимида даже хахахаххахаха

Тема Re: Чешма на дворанови [re: svobodenzidar]  
Автор hidrazin4o (член)
Публикувано13.10.08 23:58

Абе то няма лошо.Аз лично съм си прибрал няколко керемиди от времето на траките дето иманяра Китов - оппааа, (За умрелте само хубаво или нищо !) искам да кажа ВИДНИЯ археолог не беше успял да строши с багера при разкопаване на една могила.Много са интересни, ползвани са за отводняване на насипа докато обрасне с трева.
И при подходяща идея не бих се поколебал да ги използвам.Даже съм заделил малко тухли от стар турски конак и камъни от римски път.Пък и някои и други работи.

Ако не збравя, като ходя на село ще снимам чешмата в двора дето я правихме с моя дядо преди доста години (някъде към 77-а).То аз какво ли съм правил - май само му пречех на дядото (Мир на прахта му !!!).
А ако искате си дайте мнението тогава !

Тема Re: Чешма на дворанови [re: hidrazin4o]  
Автор svobodenzidar (lucidus ordo)
Публикувано14.10.08 00:30

Не исках да обидя никого...просто "на вкус и на цвет тавариших нет", аз просто си падам по по простите "изчистени форми"(то сега гледам че в бг голяма мода станало). Колкото едно нещо е по просто, по ми харесва. Рустиката не ми допада ...направо ми е .....
Относно Китов ,незнаех че се е споминал....дето казваш добро или нищо аз нищо няма да кажа за него....За антиките които притежавате ..."блазя" ти. През 77 във Варна яко ме тресе си спомням аз....ако е издържала земетръса пращая снимки в клуба на инжинерчетата ....

П.С. Пиша на ти не от неуважение ,напротив от приятелско чуство

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.