|
Тема
|
Антена за мобилен телефон
|
|
Автор |
armeria (новак) |
Публикувано | 12.10.08 20:29 |
|
Има ли някакъв вариант за антена за мобилен телефон, която да бъде монтирана на покрива на къща и телефона ми в стаята да бъде включен към нея, защото вилата се намира в едно дере и няма никакъв обхват. Скоро ремонтирахме покрива и се оказа, че там има сигнал.
| |
Тема
|
Re: Антена за мобилен телефон
[re: armeria]
|
|
Автор |
Orcad (регистриран) |
Публикувано | 12.10.08 21:29 |
|
има
| |
Тема
|
Re: Антена за мобилен телефон
[re: armeria]
|
|
Автор |
Диaн (uguoT) |
Публикувано | 12.10.08 22:11 |
|
При по-старите модели телефони имаше букса на гърба точно покрай антената за включване на външни антени, преди в магазините за мобилни телефони се предлагаха антени за автомобили. Но с насищането на мрежата мобилните оператори спряха да предлагат антените като артикул а и по-новите телефони вече нямат сякаш тази букса. Така че се поразрови из онлайн магазините за мобилни телефони и аксесоари може да изскочи нещо застояло - но внимавай че кабела май не може да се удължава така че купи тази с най-дългия кабел ако те устройва само да не се наложи да търсиш и някой стар телефон с възможности за включване на антената.
това е нещо такова:
Аз съм ползвал антена а не само такъв конектор - така че има си форуми към сайтовете за продажба на телефони и аксесоари поразпитай там, може някой да ти даде конкретен съвет или да вземеш нещо 2-ра ръка.Редактирано от Диaн на 12.10.08 22:35.
| |
|
|
|
|