Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:01 15.11.24 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Ефекти за състаряване на мебели?нови  
Автор Xeй,pъчичkи (добронамерен)
Публикувано18.09.08 18:41

Моля за помощ!
Опитвам се да намеря майстор или фирма (в София), която прави бояджийски ефекти върху стари или нови мебели, като ги прави да изглеждат поне на 200 години, но запазени. Досега опитвах с единствения "майстор" на "Чакрини", но се оказа много несериозен (макар и способен). Знам, че този тип специалисти не се намират под път и над път, но се надявам, че ще ми помогнете да намеря подобен в София.
Благодаря предварително!

Тема Re: Ефекти за състаряване на мебели? [re: Xeй,pъчичkи]  
Автор Гълъбицa (наперена)
Публикувано19.09.08 10:04

С бояджийски ефект, освен ако не се направят няколко пласта различна боя която да се люспи така, че да се виждат всичките пластове , не мисля че може да се маправи подобно нещо

бтв, това ми напомня как в момента "стареят " вината в модерните винзаводи :)) Определено не е в бурета и не с годините

Редактирано от Гълъбицa на 19.09.08 10:07.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.