|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тези хора май забравиха, че са в клуб "Направи си сам". Е, много ясно е, че сайтът няма да е шедьовър. Много ясно, че някой професионалист ще се справи много по-добре. Но въпросът е сам да си го направиш. В това отношение сайтът ти е много добре и дава много информация. За любители като мен и фенове на "Направи си сам" е супер.
| |
|
3. Placing advertisement and affiliation code.
Partner is engaged to place corresponding HTML affiliation code only on his/her own sites or in other places where it's not forbidden (e.g. you can place the code in your signature at some forum if forum rules doesn't forbid this).
It's strictly prohibited to use unauthorized posting (SPAM) to e-mails, forums, guest books etc.
А сега се сети с този линк, дет си дал в поста си и не си обявил, че печелиш от него, дали пък не си нарушил ? Много мразя спамери като теб, чиято единствена цел е да те накарат да кликаш по линкове, за да прибират пари от там. Толкова по въпроса за 10 минутния безплатен сайт.
p.s. репортнат си за abuse, лично аз се надявам, че няма да получиш и стотинка от там.
Поздрави,
P.P.S Моля някой от модераторите да разкара добавката към линка, който печалбара е дал.Редактирано от Goose на 29.09.08 18:18.
| |
|
Митенце Митов не се ебавай с хората ти викам, а ти риеш 'се в неправилната посока.
| |
Тема
|
Re: Как да си направим сайт сами
[re: pi4iskamsite]
|
|
Автор |
Gnus (гнусен) |
Публикувано | 13.10.08 16:10 |
|
Това не е ли някоя от ония системи с платени блогове и други щуротии дето като привлечеш балами под теб и ти капят някакви центчета?
| |
Тема
|
[re: Gnus]
|
|
Автор |
Blake (пристрастен) |
Публикувано | 13.10.08 18:04 |
|
а баш :)
| |
Тема
|
[re: Goose]
|
|
Автор |
pi4iskamsite (намери ме) |
Публикувано | 30.10.08 10:29 |
|
Само се виж, бе невежа, даже не си разбрал това, което си чел, ама няма к'во да ти обяснявам. И ти "благодаря" за завистта. Не знам с какво заслужих тая чест, ама да си жив и здрав. Само да те питам нещо: когато някой ти даде полезна информация, за каква да е услуга, теб какво те бърка дали той печели или не от това, че ти ще я ползваш?
И още малко сведения: партньорската програма на Ucoz не ти начислява нищо за привлечените от теб, ако направения от тях сайт в Ucoz не се развие и не започне да генерира по-сериозен трафик и най-вече - не си платят за някоя от платените услуги на Ucoz. С две думи, аз така или иначе не очаквам да получа нещо. Но това, че платформата е безплатна и дава възможност да си направиш динамичен сайт с лекота си остава факт. Който иска да се регистрира и да ползва. Ето ви моята партньорска връзка пак: http://www.ucoz.com/?uz=21410
Направи си сайт бързо, лесно и безплатно Редактирано от pi4iskamsite на 30.10.08 10:30.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blake (пристрастен) |
Публикувано | 30.10.08 10:45 |
|
Пич, ти обаче смело продължаваш да твърдиш, че това, което предлагаш, е "динамичен сайт"...
| |
Тема
|
[re: Blake]
|
|
Автор |
pi4iskamsite (намери ме) |
Публикувано | 30.10.08 11:45 |
|
добре, ти как го определяш?
Направи си сайт бързо, лесно и безплатно
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blake (пристрастен) |
Публикувано | 30.10.08 14:55 |
|
БЛОГ, много ясно!
| |
Тема
|
...... всеки който иска да си направи сайт...
|
|
Автор |
Apxaнreл (паднал ангел) |
Публикувано | 05.11.08 21:42 |
|
... учи, чете и накрая ползва Dreamwaver, Flash, Action script или PHP ...
Няма невъзможни неща а и както каза "Гугъл" знае всичко...
А това дето го показа е смотано тип БЛОГ и не може с него човек да развихри въображението си или да направи нещо запомнящо се...
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|