|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Точково заваряване
|
|
Автор |
Bakлин Xpиcтoв (по идеите) |
Публикувано | 06.09.08 13:02 |
|
Търся информация за точково заваряване. Електроди, токове, напрежения и т.н. Имам един Айнхел дето го водят електрожен и ще го пренавивам за мултифункционално устройство.
| |
|
Аве,Човек,на тебе направо ти се възхищавам!С какво още не си се занимавал?Май остана и самолет да си направиш.
| |
Тема
|
Re: Точково заваряване
[re: *Mими*]
|
|
Автор |
dikobraz (каналитик) |
Публикувано | 06.09.08 14:22 |
|
допълвам - освен самолет и трабант
иначе не е непостижимо да се направи пунктшвайц.
определено братята руси са развили такава тема само трябва да се намери
а телоподаващо не е ли по лесно решение
правим го да стане по добре,
получава се както винаги.
има ли смисъл, като нема значение...Редактирано от dikobraz на 06.09.08 14:25.
| |
|
Телоподаващо и апарат за точкови заварки имат една обща черта. Източник на ток. В момента оползотворявам подобието на електрожен. Дали ще се свърже към два електрода или към щипка и моторче за телта няма значение.
| |
|
Нямам книжка за самолет. И за моторен катер нямам...
| |
|
!!!Нищо,че нямаш!Шапка ти свалям!Все питаш и питаш...То чавек се учи цял живот,ама ти...Хайде успех!!!
| |
|
Вестник Направи сам ,1985 г,брой 1,стр 5-ПУНКТШВАЙС(електрожен за точкови заварки)
Потърси ,ако не намериш пиши ,ще опитам да снимам и побликувам.
На 4 стр има как да се направи "пистолет" за точково заваряване.<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от shotik на 06.09.08 21:09.</EM></FONT></P>
Ваклине ,защо не се регистрираш тук-
http://www.napravisam.bg/forum/index.php
Има много неща които да те заинтересуват с отделни раздели Редактирано от shotik на 06.09.08 21:37.
| |
|
С трици маймуни ловим !
| |
|
Ами на мен 99% от инструмента ми е самоделен. Пък си бачка. При това в пъти по-добре от фабричния. Пък и то си е се тоя дали ще се прибиваш да правиш на урунгелите хорошото и да ти лазят по нервите, че им взимаш безценните девизе и да си купуваш много скъпа техника, да ти късат нервите разни камертони и други оторизирани аджамии или да си го направиш точно както ти трябва и да си отделиш от времето за развитие, а от спестените пари за играчки.
Цифри ми дайте, не становища. Становищата заварки не правят.
Виж, абкант си купувам. Ама никой не се обявява, че продава.
| |
|
Мързелът не мори, а мъчи. Затова питам. Иначе трябва да ровя, а ми е разправия. Другото е, че мен ме интересува процеса, а не резултата. Правя го, става ... и го заебавам. Ползва се от дъжд на вятър. Такъв тип поведение е описано в учебниците по психология. Не е болестно състояние. Дори не е отклонение от нормалните норми на поведение. Просто има и такива хора, които искат да правят различни неща, а не едно и да се ползват от възнаграждението придобито от правенето.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|