|
Тема
|
Поправка на вила
|
|
Автор |
Noc (непознат
) |
Публикувано | 01.08.08 16:52 |
|
Здравейте, имам вила в Симеоново ( Софийско ), строена към средата на миналия век, сега разбираемо е започнала много да се поврежда от влагата. На няколко места в керемидите са се отворили дупки и сачака гние и пада. Понеже нямам средстават за сериозен ремонт, ме интересува как и за колко може да се направи някоя по-козметична поправка за да не тече - да се закърпи малко покрива, с бюджет примкерно до 1000-1200 лева- всичките ми спестявания :( . Бих ви бил много благодарен, ако директно ми посочите най-добрата фирма или бригада или майстор за такава работа, и да ми кажете какво може да се направи, за да не се усложни положението. Благодаря предварително.
ПП. Моля без спам и караници!
| |
Тема
|
Re: Поправка на вила
[re: Noc]
|
|
Автор |
Noc (непознат
) |
Публикувано | 01.08.08 16:55 |
|
ПП. Линка "битумни керемиди" във важната тема До болка дъвкани / Покрив не води никъде ...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
rorikb (непознат
) |
Публикувано | 03.08.08 03:29 |
|
Изгнили са сигурно летвичките .Даже по селата се продават 12- метрови ,купуваш ,сменяваш летвиките и понареждаш керемидите.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
naci (нефашиста) |
Публикувано | 05.08.08 10:25 |
|
1000 лв е несирозна цифра.Липсва инфо относно квадратурата на покрива,но предполагам че е около 60 м2,имайки в предвид времето на построяването.Не се знае колко е изгнило,като се разпокрие ще се види.Наизуст никой не може да даде цифра.
Знай си границата на тъпотата
| |
|
|
|
|