Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:40 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Инструментинови  
Автор gogoko (непознат)
Публикувано09.03.08 15:20

Итересува да чуя мнения за по-евтините, така наречените "хоби" инструменти. Все пак не си правим ремонт всеки ден, а на който това му е работата той знае какво да си купи.
Интересуват ме перфоратори и акумулаторни отверки или витоверти.

Тема Re: Инструментинови [re: gogoko]  
Автор Xoлдън (стипендиант)
Публикувано09.03.08 20:04

Бе стават,ама не трябва да се презорват.10 мин работа 30 мин. почивка.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Тема Re: Инструменти [re: gogoko]  
Автор Sargon lll ()
Публикувано09.03.08 20:21

В момента се продават само боклуци и пълни боклуци. Ако, си решил да купуваш от някой специализран магазин - Мосю Бриколаж, Практикер и т. н., по-добре се оборудвай от магазин "За 1 лев" - качеството е същото, но определено е по-евтино. Утешението е, че всичко е на достъпни цени, гадното е, че си вкарваш излишни нерви, работейки с подобни недодялки.

Простата истина е, че евтините инструменти са изключително некачествени, такива нямаше едно време. А, скъпите инструменти отговарят на тези средна ръка отпреди години. Вече почти не се срещат наистина добри инструменти, пък било и на висока цена.

Тема Re: Инструментинови [re: Sargon lll]  
Автор Galeon ( Zouave)
Публикувано10.03.08 11:02

Винтоверт-отиди в конрад аз от моя съм доволен --------
а колкото до китайските фирми -Глобус - много съм доволен .(пупупупу)
а за ръчните верно във 1 лев има доста читави неща .....

Merde !!! La Guard meurt mais elle ne se rend pas!! jamais!!

Тема Re: Инструментинови [re: Galeon]  
Автор roum (приятел)
Публикувано10.03.08 16:07

Моят съвет е да не си копуваш калпав шлайв - останалите инструменти не са толкова опасни и да се повреди Май""та му
Зеге жълта серия на Енхел се скапа след 2 год работа, дрелката пък е още здрава но я отварях вътре, шлайфа постоянно го ползвам - не е мръднал но замирисва след 25-30 мин непрекъсната работа. Трите машинки от Метро за 120 лева в куфар - мисля е добър избор.
За ръчните .. Тона ти ги препоръчвам - доста здрави са нищо че са Румънски
За отверки се бръкни малко повече от 5-6 лева на брой няма да съжаляваш.

Тема Re: Инструментинови [re: roum]  
Автор Galeon ( Zouave)
Публикувано10.03.08 18:42

не е мръднал но замирисва след 25-30 мин непрекъсната работа.

отвори го и виж захранващия кабел в какво състояние е ,аз и на двата моите го подкъсих сложих обувки и шлаух - много съм доволен(пупупупу)
успех

Автор gogoko (непознат)
Публикувано10.03.08 18:49

Тази година си купих от Метровските боклуци една дрелка AGOYOMA и за сега съм доволен от нея. Честно казано повече съм я ползвал за винтоверт, но за сега няма никакви проблеми. Купих я защото един колега си купи такава и вече две години доста интензивно я използва дори и като ударна да пробива в бетон.
Купих си и виброшлайф Райдер. Честно казано много го изтормозих и все още нищо му няма. Само веднъж се наложи да го почисте вътре защото се беше набил много с гипс от шкуренето са шпакловките.
Зегито ми е нещо от сорта FAIR LINE. То обаче при по-усилена работа малко позагрява и гледам да не го зоря.
Вкрайна сметка след, като тази година си свърша ремонта не знам кога ще ми потрябват пак тези инструменти.
Сега обаче ще ми трябва перфоратор и акумулаторна отверка, защото с дрелката не мога да бъркам на всякъде да завивам видички. Дори не знам тези отверки до колко могат да ми свършат такава работа.

Автор Blake (ентусиаст)
Публикувано11.03.08 10:09

Щом Райдера ти се вижда добре - видях на Т-Маркет да се продават малки куфарчета с малки винтоверти (3.6 волта) за 20 кинта. Аз си взех дрелка Райдер, ама я ползвам само като винтоверт (от 2 седмици) - засега нямам оплаквания, ама знае ли човек. Та сега се чудя дали да не си взема и от мъничките. Само м/у другото - явно повечето подоби ги правят едни и същи китайци, щото в последната Метро книжка има такова малко винтовертче на друга марка, което обаче 100% изглежда по същия начин, и пак струва 19 и нещо лева...

Тема Re: Инструментинови [re: Blake]  
Автор Galeon ( Zouave)
Публикувано13.03.08 12:38

всички се правят в чайна - там вече от значение а ОТКК-то ,моят винтоверт е
PULLY-от конрад - един голям 18волта и малък на същата фирма 3.6волта имам ги от три години - като на големия съм му изпил сосеца - за мое щастие обаче в конрад има резервни акумулаторни батерии за по 15-20 лева същият стандарт ...........
що се касае до малкото - не е мръднало - и батерия държи и има мощ ........абе доволен съм

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.