|
Тема
|
Препоръки за фирма за външна изолация
|
|
Автор |
new_vegas (новак) |
Публикувано | 05.03.08 22:01 |
|
Налага ми се сега пролетта да правя външна топлоизолация на един апартамент в стара кооперация в центъра на София, за да се оправи и фасадата на сградата, но не знам към коя фирма да се обърна. Някой да даде препоръки и ако има информация какви пари е на квадратен метър, като в цената да се включва и измазването на прозорците отвън. Мерси
П.П. Видях главната тема, но там цените на изолациите са с по-отдавнашна дата и не знам доколко са актуални. И друго - мен ме интересува не само цената, а и да препоръчате фирма/фирми, за които знаете, че са стабилни и вършат качествено работата си.Редактирано от new_vegas на 05.03.08 22:04.
| |
Тема
|
Re: Препоръки за фирма за външна изолация
[re: new_vegas]
|
|
Автор |
Xoлдън (стипендиант) |
Публикувано | 06.03.08 10:37 |
|
Бих ти препоръчал друг подход.
Разходи се по улиците и гледай кое как е направено.
Доста фирми слагат надпис с телефони за връзка.Ако няма разходи се до апартаментите,където е правено и питай за данни и цени.
Доста от фирмите правят само топлоизолация и не се ангажират с други ремонти.
А и цените се определят различно.В смисъл един ти калкулира само квадратура на кв.метър вкл. и прозорците,други вадят прозорците,но калкулират на линеен метър обръщането,стряхата и т.н.
Няма единна методика на цени.Гледаш колко ще ти излезе всичко.
Иначе като фирма бих ти препоръчал
.
Познавам се лично със собственика Красимир Милушев,работили са на много мои обекти в цяла София доста години.Много са коректни,но понеже имат вече само големи обекти не знам дали ще се съгласят на нещо дребно.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
|
|
|