Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:01 04.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Как се огъва плексиглас?нови  
Автор Bakлин Xpиcтoв (по идеите)
Публикувано06.11.07 09:25

Трябва ми да огъна прозрачен плексиглас по калъп. Давайте изпитани решения.

Тема Re: Как се огъва плексиглас?нови [re: Bakлин Xpиcтoв]  
Авторan (Нерегистриран)
Публикувано06.11.07 09:50

С пистолет за горещ въздух се прави.

Тема Re: Как се огъва плексиглас?нови [re: an]  
АвторA4o (Нерегистриран)
Публикувано06.11.07 12:40

Ваклине, какво стана с изборите?!?
Кмет или съветник;-)))

Тема Re: Как се огъва плексиглас?нови [re: A4o]  
Публикувано06.11.07 14:05

Нищо не стана. Нямам спонсори, а без спонсори, работата не става. Хубаво е, че не се намериха спонсори, че щях да лапна по идеята и да съм длъжник до гроб. В листовете със спонсорите, на тези които се добраха до властта, с едни или други средства, не видях Майка Тереза. Значи, ще имат да връщат. И понеже парите които се похарчиха са страшно много, то ще трябва да връщат още повече. Те не могат да върнат такива колосални суми във вид на сухи пари. Говорим и за печалба върху тези суми. В такъв случай, ще трябва да правят услуги. Услугите може не винаги да съвпадат с техните разбирания за съвест и морал. Но, като са се хванали на хорото, ще трябва да го играят до край.

Тема Re: Как се огъва плексиглас?нови [re: an]  
Публикувано06.11.07 14:09

Това добре. Сега да продължа с питанията. Мен ми трябва да огъна лист плексиглас по макет който след това ще счупя. Нещо като пашкул е формата. Плексигласът трябва да е прозрачен и след интервенцията да остане такъв. Дебелината ще е 4-5 милиметра. Диаметърът на пашкула в най-издутата част ще е около 100 милиметра, а дължината, примерно 400. Това мога ли да го правя поетапно или трябва да стане с един заход? Защото, ако е с един заход ще ми трябва пещ за тази работа и увяхвам тотално.

Автор Djasta-Prasta (Познат)
Публикувано06.11.07 15:36

сложна работа е това дето си го намислил, хората го правят с вак. преси, ак оса прости огъвки лесно става с пистолета това забрави.

Дрън и бръм, всеки ден и нощ.

Автор jari (войник)
Публикувано07.11.07 10:02

Поразрови се из руските форуми за моделизми!Онея са пълни с идеи.

Тема Re: Как се огъва плексиглас?нови [re: jari]  
Авторивaн (Нерегистриран)
Публикувано08.11.07 09:57

става и с гореща вода в подходящ съд да потопиш целия калъп и да внимаваш да не се изгориш

Тема Re: Как се огъва плексиглас?нови [re: ивaн]  
Публикувано08.11.07 20:36

Осветлиха ме за елегантно решение. Даже ще стане по-добре. Къде се продава възможно най-дебел плексиглас? Трябва ми розов и жълт цвят. На мястото на жълтия може и просто прозрачен (безцветен).

Автор roum (приятел)
Публикувано09.11.07 11:19

фирма Бестимекс

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.