|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Как се огъва плексиглас?
|
|
Автор |
Bakлин Xpиcтoв (по идеите) |
Публикувано | 06.11.07 09:25 |
|
Трябва ми да огъна прозрачен плексиглас по калъп. Давайте изпитани решения.
| |
Тема
|
Re: Как се огъва плексиглас?
[re: Bakлин Xpиcтoв]
|
|
Автор | an (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.11.07 09:50 |
|
С пистолет за горещ въздух се прави.
| |
Тема
|
[re: an]
|
|
Автор | A4o (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.11.07 12:40 |
|
Ваклине, какво стана с изборите?!?
Кмет или съветник;-)))
| |
|
Нищо не стана. Нямам спонсори, а без спонсори, работата не става. Хубаво е, че не се намериха спонсори, че щях да лапна по идеята и да съм длъжник до гроб. В листовете със спонсорите, на тези които се добраха до властта, с едни или други средства, не видях Майка Тереза. Значи, ще имат да връщат. И понеже парите които се похарчиха са страшно много, то ще трябва да връщат още повече. Те не могат да върнат такива колосални суми във вид на сухи пари. Говорим и за печалба върху тези суми. В такъв случай, ще трябва да правят услуги. Услугите може не винаги да съвпадат с техните разбирания за съвест и морал. Но, като са се хванали на хорото, ще трябва да го играят до край.
| |
Тема
|
[re: an]
|
|
Автор |
Bakлин Xpиcтoв (по идеите) |
Публикувано | 06.11.07 14:09 |
|
Това добре. Сега да продължа с питанията. Мен ми трябва да огъна лист плексиглас по макет който след това ще счупя. Нещо като пашкул е формата. Плексигласът трябва да е прозрачен и след интервенцията да остане такъв. Дебелината ще е 4-5 милиметра. Диаметърът на пашкула в най-издутата част ще е около 100 милиметра, а дължината, примерно 400. Това мога ли да го правя поетапно или трябва да стане с един заход? Защото, ако е с един заход ще ми трябва пещ за тази работа и увяхвам тотално.
| |
|
сложна работа е това дето си го намислил, хората го правят с вак. преси, ак оса прости огъвки лесно става с пистолета това забрави.
Дрън и бръм, всеки ден и нощ.
| |
|
Поразрови се из руските форуми за моделизми!Онея са пълни с идеи.
| |
Тема
|
[re: jari]
|
|
Автор | ивaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.11.07 09:57 |
|
става и с гореща вода в подходящ съд да потопиш целия калъп и да внимаваш да не се изгориш
| |
|
Осветлиха ме за елегантно решение. Даже ще стане по-добре. Къде се продава възможно най-дебел плексиглас? Трябва ми розов и жълт цвят. На мястото на жълтия може и просто прозрачен (безцветен).
| |
|
фирма Бестимекс
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|