|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
ВНИМАВАЙТЕ КЪВ МАЙСТОР ВКАРВАТЕ В КЪЩИ
|
|
Автор |
ha! (Непознат) |
Публикувано | 16.10.07 11:49 |
|
[url=http://e-vestnik.bg/2440]да не ти влезе "майстор" вкъщи[/url]
Редактирано от ha! на 19.10.07 20:08.
| |
Тема
|
Re: да не ти влезе майтор вкъщи
[re: ha!]
|
|
Автор |
livewire (жена) |
Публикувано | 16.10.07 18:58 |
|
Тука в тая тема може ли всеки да пуска снимки на подобни изпълнения на баш майстори или темата е просто за лого на клуба?
Орлиците се ловят с живо месо, а не с мърша
| |
Тема
|
[re: livewire]
|
|
Автор |
ha! (Непознат) |
Публикувано | 16.10.07 21:14 |
|
баш това се очаква да правите
ако беше за лого щях да я заключа да не пипате
| |
Тема
|
[re: ha!]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 17.10.07 05:50 |
|
Аман от простотии!
Много си харесвам работата-мога да я гледам с часове
| |
Тема
|
[re: *Плaмeн*]
|
|
Автор |
ha! (Непознат) |
Публикувано | 17.10.07 07:48 |
|
какво ми казваш?
впрочем пазиш ли снимките на едни бели плочки...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
V.Grig (Анти-царист) |
Публикувано | 17.10.07 19:07 |
|
И кое точно е простотията в случая??
Комунист ли е, главата му да дрънка по паважа!
| |
Тема
|
[re: V.Grig]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 17.10.07 20:36 |
|
Сигурен ли си че искаш да почвам да обяснявам кое е простотия в случая.?
Моа ти дърдоря от тук до небето и обратно за келеши дето не могат и задника да си обършат а тръгнали да ми правят генерални ремонти по цървули.
Снимките гаранция са на такива келеши дето се мъчели да се правят на тарикати ма не случили къде.
Или на случайни снимкаджии дето и хабер си нямат що е така.
Питай ме пак и ще ти обясня какво работих вчера.Как,защо така го работих.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
V.Grig (Анти-царист) |
Публикувано | 18.10.07 08:15 |
|
Тъй тъй, ма сигурно си прав ... само че когато фаянсаджията почне да бачка в 10 сутринта и като отида в 12 да видя какво се е случило, намирам едната стена готова, с тънката подробност, че ъглите на плочките (лепени без фуга) се разминават с по 2 мм по вертикал и хоризонтал и това на стена от гипскартон, права и с идеална шпакловка, а плочките са без дефекти в геометрията ... ми на мен лично ми иде да хвана едно дърво и да му счупя главата. Добре че минах достатъчно скоро, та да го накараме да свали "залепеното" и да го изгоним. Тъй че айде да не говорим за пишман майсторите.
Комунист ли е, главата му да дрънка по паважа!
| |
Тема
|
[re: V.Grig]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 19.10.07 06:14 |
|
Никъде не съм твърдял че няма измет в бранша,както и навсякъде впрочем,сам знаеш как е.
Писах че темата е простотия,защото ми се струва тъпо да изровя снимки и публикации за некадърни доктори примерно,да ги пусна в клуб медицина и модератора да я закове най-горе с гръмкото заглавие-ПАЗИ БОЖЕ ДОКТОР ДА ТЕ ПРЕГЛЕЖДА.
Тъпо и не за друго,ами както казах вече,не се знае снимките откъде са,на кого са и дали умишлено не е правено по тоя начин поради простата причина че клиента е искал точно така.
Сега ще ти обясня какво правих тая седмица,ти реши дали темата е за тук,простотия ли е или не.
Отивам в един автосервиз.Човека си намерил от някъде бракувани български плочки без пари,взел си лепило от 7.50,не иска да се прави замазка(бетон е отдолу)иска да стане бързо и евтино.Друго НИЩО не го интересува.Ще прави битовка за работниците си и хич не му дреме как ще са сложени плочките.
Плочките с по 5-6мм разлика,изпочупени в ъглите,няма ти разправям ква грозотия стана.Но той си го хареса-стиснахме си ръцете,плати си-чао-чао.
Та много ще ми е интересо дали няма да си видя работата снимана от някой омазан палачор и пльоснато в нета със заглавие-да не ти влиза майстор в къщи.И модератора да я закове и нея горе.
Та така....мене ако питаш тая тема си е за триене,ама друг е въпроса модератора дали ще се е размисли.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ha! (Непознат) |
Публикувано | 19.10.07 07:45 |
|
можеше да ми го речеш на лични или тук директно
от само начало
не така на ден по лъжичка!
тъпо!
помниш ли миналата година как треперех от нерви от майстор? снимките ппомниш ли?
и що ти я приемаш лично тая тем?? да, мога да сменя заглавието щом не го възприемаш със стандартния хумор
тук си те харесваме + сме ти много благодарарни на включванията ама замисли се че всъщност майстор като тебе е 1 на 200!!!! (дали не е време да си актуализираш ценните)
яааааа по-лежерно че и аз как ти скочих...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|