|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
тръби
|
|
Автор |
daisyflower (новак) |
Публикувано | 14.10.07 12:02 |
|
хора помагайте, запуши се тръбата на мивката в кухнята; работата е там че тръбите са стари и са се поразяли; не искат да се отпушват с препарат;какво трябва да се направи?
| |
|
От какъв материал са тръбите и с какво пробва?
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
Коя тръба?
Захранваща или отводнителна?
Много си харесвам работата-мога да я гледам с часове
| |
|
отводнителна е тръбата
| |
|
чугунена е мисля, а иначе с Mr. Musculo и с кислол опитвахме , но се появява някаква пяна само
| |
|
ми бръкнете с нещо тънко дълго жилаво
| |
|
Пробвахме със стоманена тел 1 метър, но нищо.Опитахме после да отпушим с вакуум и започнаха да излизат парченца ръжда, но пак стои запушена.Някакви други идеи?
| |
|
В дюкяните продават едни стоманени проволки с върток.Около левче са.Купи и ръчкай:)
Много си харесвам работата-мога да я гледам с часове
| |
|
Студентските години в студентското общежитие на една запушена тоалетна какво ли не и сипвахме!
Успеха дойде след като изсипахме 1/2 пакет сода каустик(от онази на люспите) и вряла вода отгоре!
Само че МНОГО ВНИМАТЕЛНО със содата,че изгаря по-лошо от огън.
Преди да я сипите-предпазни средства отвсякъде!!!
...само вълци не съм пасъл
| |
|
ми това са идеите
сега остава постоянство
с телта добре ама тръбата се е осапунила яко - на тез мазнотии и сода да сипете още сапун ще произведете
телта гладка ли я ръчкахте? завийте и крайчеца на пръстенче та хем да има площ хем да минава през нея и редувайте телта и вакума
то се е наслоявало с време и сега си иска усилие с време
ръчкане напън с вкума гореща вода и така много пъти
и като я отпушите си знайте че да речем веднъж седмично някакъв препарат да наливате докат са малко отлаганията
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|