|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Попово прасе
|
|
Автор |
Bakлин Xpиcтoв (по идеите) |
Публикувано | 02.10.07 21:21 |
|
Търся литература за отглеждане на попови прасета.
3, 4! Тридесет и четири. Верният номер в интегралната бюлетина!
| |
|
ползвай статистиката - всичко което препоръчват против прасетя всъщност ги привлича и развъжда....
прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ
| |
|
Как да си набавя екземпляри за фермата вече знам. Трябва да намеря някой който има в излишък в двора си и се правят примамки с прясна оборска тор. По-натам обаче ми трябва информация как да ги накарам да станат много и да не ги изпусна по комшийте. Щото ще ме бият сигурно. Знам ли?
Между другото, някой да има излишък?
3, 4! Тридесет и четири. Верният номер в интегралната бюлетина!Редактирано от Bakлин Xpиcтoв на 02.10.07 21:46.
| |
|
Я раздухай каква е далаверата! За стръв ли за какво ще ги ползваш гадовете!
--------------
| |
|
Да. В цяла България няма. Ама преди да направя фермата ще трябва да стана кмет за да ги е страх комшийте от мен. Иначе ще ме линчуват.
| |
|
Я кажи като направиш фермата.. аз на пролет да идвам да ръся отрова по комшиите.
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
|
Модераторката изрази компетентно мнение, че отровите не помагат. Обаче! Ще съм ти максимално благодарен, ако имаш клиент с много дивеч и той разреши да направя хранилки през зимата и да му го събера.
| |
|
на колко дълбоко вирее това прасе
| |
Тема
|
Re: Попово прасе
[re: Bakлин Xpиcтoв]
|
|
Автор | dii (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.10.07 00:09 |
|
и ,
а вероятно и
| |
|
Ще ме извиниш ама смених занаята преди доста годинки НО това което помня за този дивеч е, че не търси пресен тор а тор който угнива (да седи на топло разбира се) и тежо и горко на този дето си натори градината като вземе тор есенно време... Огледай се за голямо торище около някое по-западнало село ако питаш мен.
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|