Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:35 12.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Системи за преграждане на помещениянови  
Автор highness (Royal)
Публикувано28.07.07 19:34

Някой знае ли къде мога да поръчам ето това?

Тема Re: Системи за преграждане на помещениянови [re: highness]  
Автор V.Grig (Анти-царист)
Публикувано29.07.07 10:54

А как си с парите?

Пробвай с Дорма - имат подобни системи но са скъпи - предполагам че може да ти продадат само системата за окачване а самите секции да си ги поръчаш отделно при друг производител ...

Комунист ли е, главата му да дрънка по паважа!

Тема Re: Системи за преграждане на помещениянови [re: V.Grig]  
Автор highness (Royal)
Публикувано30.07.07 07:12

Преди време се свързах с Дорма, но са ми прекалнено скъпи. А и аз търся нещо по-олекотено и по-скоро декоративно. Дори си мислех за японски щори, но те пък съвсем няма да спират шума, даже отчасти.

Тема Re: Системи за преграждане на помещения [re: highness]  
Автор V.Grig (Анти-царист)
Публикувано30.07.07 09:20

хубаво и евтино за съжаление няма ... що не провериш пак за цена само за плъзгащите механизми? Предполагам че и други фирми правят плъзгащи врати, но едва ли някой ще продаде само механиката

Комунист ли е, главата му да дрънка по паважа!

Автор naci (нефашиста)
Публикувано30.07.07 14:12

А дали не става с алуминиеви профили и вместо стъкло плоскости пчелна пита.Леки са и имат горе долу добра звукоизолация.

Знай си границата на тъпотата

Авторпopтиepa (Нерегистриран)
Публикувано31.07.07 18:50

Не знам доколко искаш да изолираш шума. Мисля, че и това което е в сайта не е кой знае колко шумоизолиращо.
Подобна конструкция смятам че би ти изработил добър дърводелец(ако те устройва дърво), а плоскости можеш да си избереш от "продукти" от Bestimex.

Тема Re: Системи за преграждане на помещениянови [re: пopтиepa]  
Автор highness (Royal)
Публикувано10.09.07 14:11

Благодаря на всички за идеите!
Засега ще почакам - предпочитам да видя идеята изпълнена, защото се налага конструкцията да е лека.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.