Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:08 05.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема кухнянови  
Авторлю бo (Нерегистриран)
Публикувано07.03.07 21:33

Здравейте,с удоволствие разглеждам темите и с надежда ,че ще открия нещичко за кухненски шкафове. Знам ,че не е толкова лесно, но съм упорит и не ми пречат ръцете.Интересува ме къде мога да видя разни модели ъглови кухни, разположение на шкафове ,чекмеджета, електроуреди, мивки и т.н.Ще ви бъда много благодарен ако някой може да ми каже къде мога да видя примерни размери на плотове,плоскости и разпределение.

Тема Re: кухнянови [re: лю бo]  
Автор esprit (zelenooka.....)
Публикувано08.03.07 09:39

Тема Re: кухнянови [re: esprit]  
Автор kmladenov (R5GTS,S120L)
Публикувано08.03.07 12:27

Тема Re: кухнянови [re: esprit]  
Публикувано08.03.07 18:20

Благодаря много за информацията.

Тема Re: кухнянови [re: лю бo]  
Автор V.Grig (Анти-царист)
Публикувано09.03.07 11:46

Стандартна ширина на плота 60 см. Стандартна ширина за горен ред шкафове мисля беше около 45 см.

Оттам разпределенението е въпрос до въображение и типовете шкафчета които се предлагат от конкретния производител, както и от конкретната кухня/помещение с което разполагаш ...

Дядо мраз умря, застрелян в гръб от Дядо Коледа!

Тема Re: кухнянови [re: V.Grig]  
Автор Djasta-Prasta (Познат)
Публикувано09.03.07 12:15

Размерите ваврират от -10 см в зависимост от размерите и от желанието на потребителя, някои предпочитата 85 см височина от пода до горната повърхност на плота други 90 см.

Дрън и бръм, всеки ден и нощ.

Тема Re: кухня1 [re: V.Grig]  
Автор kmladenov (R5GTS,S120L)
Публикувано12.03.07 16:55

"Стандартна ширина за горен ред шкафове мисля беше около 45 см"

май е 30см

Тема Re: кухня1нови [re: kmladenov]  
Автор GBlO (доброжелател)
Публикувано12.03.07 17:20

Да, стандартната ДЪЛБОЧИНА на горен ред шкафове е 300мм. Всички акесоари за вграждане са предвидени именно за тази дълбочина, но има и варианти на плотове за долен ред с дълбочина 800мм и при такива горните шкафчета ще изглеждат анемични

Тема Re: кухня1нови [re: kmladenov]  
Публикувано12.03.07 20:44

казаха ми че имало някакво списание с различни модели кухненски шкафове ,нещо от сорта на нашето "Направи си сам" със размери на всеки един детаил. Можех да опитам и с Auto cad а ама ми е гърчаво компютърчето.

Тема Re: кухня1нови [re: лю бo]  
Автор velsi (пристрастен)
Публикувано12.03.07 21:38

Абе човека търси нещо такова, ама баш със всички рамери няма къде да се намери или поне не е лесно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.