Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:36 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Чували с вакуумнови  
АвторBиkи (Нерегистриран)
Публикувано26.02.07 20:46

За дрехи. Дето ги рекламират- изсмукваш с прахосмукачка въздуха и огрмни камари дрехи се събират в едно плоско пликче. Дали някой е ползвал, много ме изкушават според рекламата, но може и да е нещо фалшиво. Темата може и да не е точно за тук, но не намерих по-подходящо място. Благодаря.

Тема Re: Чували с вакуум [re: Bиkи]  
Автор Xoлдън (старо куче)
Публикувано26.02.07 22:07

И за какво са ти?Да нямаш два тира с дрехи.

Избийте баламите и тарикатите ще умрат сами.

Тема Re: Чували с вакуумнови [re: Xoлдън]  
Авторqwerty (Нерегистриран)
Публикувано27.02.07 11:02

Едно време си похабихме едни дрехи с такива вакумни тръби. Стояха няколко месеца и като ги извадихме имаха мухъл който не можа да се изчисти.

Тема Re: Чували с вакуумнови [re: qwerty]  
Автор Martu (непозна)
Публикувано02.03.07 22:30

Алабализми...обикновения ПЕ(полиетилен) не може да задържи вакуум повече от 2-3 дни. Вакуумпликове или чували се правят от фолио ПЕ/ПА(полиетилен-полиамид). Така, че дори и да вакуумираш( което с прахосмукачка е абсурд) в последствие ще се развакуумира.

Тема Re: Чували с вакуумнови [re: Martu]  
Публикувано02.03.07 22:50

И защо според теб ще го казвам ако не е вярно? Това беше преди няколко години когато вървяха рекламите за тези пликове. Естествено не съм от тези които ще дават пари за такива елементарни уреди, захванах се саморъчно, направих си помпа, пробвах с няколко вида торби. Действително с някои не ставаше но намерих такива с които става и държи без да изпуска. Направих такъв вакум че торбата с дрехите стана като камък. След няколко месеца си беше в същото състояние както в началото. Друг е въпроса че резултата вътре беше отчайващ.

Тема Re: Чували с вакуумнови [re: Bиkи]  
Авторlistence (Нерегистриран)
Публикувано11.03.07 23:46

ползвам торбите на топшоп -спейс бегс от 4 месеца.До този момент летните дрехи са в същото състояние ,в което ги оставих без лоша миризма,мухъл или подобно.

Тема Re: Чували с вакуумнови [re: qwerty]  
Автор esprit (zelenooka.....)
Публикувано12.03.07 00:08

отчайващ,какво ще рече?кажи подробности моля:-)

Тема Re: Чували с вакуумнови [re: esprit]  
Автор ha!Модератор (пристрастен)
Публикувано12.03.07 06:22

тотално смачкани дрехи, предполагам

прекрасна - ужасна ... все тая ... резултатът е съсипващ

Тема Re: Чували с вакуумнови [re: Bиkи]  
Авторgargamel (Нерегистриран)
Публикувано12.03.07 08:49

Само да спомена че дрехите втора употреба се внасят вакумирани и приличат на "тухли" , виждал съм ги при познат дето ги продава за парцали на печатари.

Тема Re: Чували с вакуумнови [re: ha!]  
Публикувано12.03.07 08:55

ами дрехи с мухъл - това беше резултата.
възможно е още при запечатването да не са били добре изсушени, не съм навлизал в по-дълбоко разследване и експеримента ми спря до там

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.